Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beko All Star 2008'e 53 bin oy geldi

23 Mart Pazar günü Abdi İpekçi'de yapılacak organizasyonun halk oylaması sona erdi. Türk ve yabancı oyuncu kadroları 18 Mart'ta açıklanacak.

Beko Basketbol Ligi'nde forma giyen Türk ve yabancı oyuncuları çeşitli aktiviteler dahilinde biraraya getiren ''Beko All Star 2008'' için halk oylaması sona erdi. Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 23 Mart Pazar günü İstanbul Abdi İpekçi Salonu'nda gerçekleştirilecek organizasyonunun halk oylamasının tamamlandığı, 22 Şubat tarihinde başlayan ve cuma günü saat 17.00'de tamamlanan oylamada 53 bin 157 oy kullanıldığı bildirildi.

Türk ve yabancı oyuncular arasında oynanacak karşılaşmanın kadrolarının, 18 Mart Salı günü yapılacak basın toplantısı ile basketbolseverlere duyurulacağı kaydedildi. Basın toplantısında, halkın oylarıyla belirlenecek olan kadroların yanı sıra, Beko All Star 2008'in detaylı bilgisi de kamuoyuna duyurulacak. Toplantıda ayrıca, katılımcı antrenör ve oyuncular da Beko All Star ile ilgili düşünce ve görüşlerini paylaşacaklar.

16.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE'Yİ HAFİFE ALDILAR

  Carlos: Chelsea iyi bir eşleşme

  Beşiktaş ile Trabzon 101. defa karşı karşıya

  F.Bahçe Konya'da 3 puan peşinde

  Beko All Star 2008'e 53 bin oy geldi

  G.Saray kongresi haftaya ertelendi

  Formula'da 2008'in ilk yarışı bugün

  Mehmet ve Hidayet güldü

  Filede F.Bahçe-Beşiktaş derbisi


 Son Dakika Haberleri