Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe’yi Semih ayakta tutuyor

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 3-0 yendiği karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan forvet oyuncusu Semih Şentürk, takımına büyük hareket getirdi.

Fenerbahçe'nin rakibi önünde etkili olamadığı dakikalarda oyuna dahil olarak takımını hareketlendiren SemihŞentürk, 67. dakikada Alex'in durumu 1-0 yapan golünde, asisti yapan Gökhan'ı güzel bir pasla sağ kanatta topla buluşturdu. Semih, maçın 85. dakikasında da takımının 2. golünü kaydederek, galibiyette etkili oldu.

UĞUR BORAL: DERBİYİ ALMALIYIZ

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcularından Uğur Boral, "Kasımpaşa maçında takım olarak çok iyi oynadık ve bir gol atınca rakibimiz çözüldü. Gelecek hafta Beşiktaş maçından sonra lider olmayı istiyoruz.'' dedi. Önlerinde önemli maçlar olduğunu kaydeden Uğur, ''Arka arkaya Beşiktaş ve Chelsea maçları var. Bizim iyi bir kadromuz bulunuyor. Çıkıp aslanlar gibi mücadele ederek, Fenerbahçe taraftarlarını ve Türk halkını mutlu edeceğiz'' dedi. Bir soru üzerine, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Roberto Carlos'un, kendisine her zaman destek olduğunu belirten Vederson, ''Robetro Carlos'un desteğini, oynamadığım zaman ve şimdi de alıyorum. O tüm takım arkadaşlarımıza destek oluyor. Oynamadığım zamanlarda da onun antrenmanlarda yaptıklarına bakıyordum'' ifadesini kullandı.

23.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Orlando’da Türk rüzgârı

  F.Bahçe’yi Semih ayakta tutuyor

  Galatasaray’ın Denizlispor hedefi 3 puan

  Sivasspor evinde Konya ile oynuyor

  Trabzonspor Kayserispor’u konuk ediyor


 Son Dakika Haberleri