Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Abbas, Hamas-El Fetih diyaloğuna gölge düşürdü

Fİlİstİnlİ gruplar Yemen’de süren görüşmelerde diyalog anlaşmasına vardı. Ancak Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın El Fetih örgütü Yemen’in başşehri Sana’da Hamas’la vardıkları anlaşmanın ‘yanlışlıkla’ imzalandığını savundu.


Fitne’ye internette de geçit verilmedi

HollandalI aşırı sağcı siyasetçi Geert Wilders’in Kur’ân-ı Kerim karşıtı “Fitne” adlı filminin yayınlanması beklenen sitenin yayını durduruldu.

ABD’nin Irak’ta kaybı 4 bine ulaştı

Irak’In başşehri Bağdat’ta yol kenarına yerleştirilen bir bombanın patlaması sonucu 4 ABD askeri daha öldü, 1’i ise yaralandı.


  Alman istihbaratını cihad korkusu sardı

Alman İstihbarat Teşkilâtı Başkanı Ernst Uhrlau, Kuzey Afrika ülkelerinde El Kaide’yi destekleyen yeni radikal dinci terör grupları oluştuğunu belirterek, “Cihat kapımızın önünde büyüyor” dedi.


  Türk Kızılayı'ndan Kosova'ya anlamlı yardım

Türk Kızılay Derneği Kosova’da ihtiyaç sahibi 3 bin aileye gıda yardımında bulundu.


  Makedonya’da koalisyona devam kararı

Makedonya’dakİ Arnavut Demokratik Partisi, iktidar partisi Makedon Milli Birliği ile koalisyon hükümetine devam kararı aldı.


  Butto’nun eşi Zerdari beraat etti

Pakİstan’In Aralık ayında suikasta kurban giden eski başbakanlarından Benazir Butto’nun dul eşi Asıf Ali Zerdari, 1996 yılında emekli bir yargıcın öldürülmesi davasında beraat etti.


  Kayıp Türk mühendis Moskova’da bulundu

Kendİsİnden 2 Mart’tan bu yana haber alınamayan Türk mühendis Orçun Aydın’ın bulunduğu ifade edildi.


  İran, Şanghay İşbirliği Örgütü’ne başvurdu

İran Şanghay İşbirliği Örgütü’ne (ŞİÖ) tam üyelik için başvuruda bulundu. İran ŞİÖ toplantılarına gözlemci statüsünde katılıyor.


  AB, Kıbrıslı Türklere verdiği sözleri yerine getirmeli

İTALYAN Radikal Parti Genel Başkan Yardımcısı Marco Perduca, AB’nin Kıbrıslı Türklere verdiği sözleri yerine getirmesi çağrısında bulundu.


  İngiltere sigaraya vitrinde görünme yasağı getirecek

İngİltere’de sigaraların market ve bakkallarda vitrine ya da görünür raflara konulup sergilenmesinin yasaklanması düşünülüyor.


  Danimarkalı rahipler cehennemi tartışıyor

Danİmarka’da rahipler, İncilde cehennem ile ilgili bir açıklamanın yer almadığını belirterek, dinle ilgili yeni açıklamalarda bu konuya yer verip vermemeyi tartışıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri