Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim: İyi olanı kadroya alırım

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, "Tüm oyuncular Avrupa Şampiyonası kadrosuna girme yarışı içinde olmalıdırlar. Kimsenin 'nasıl olsa girerim veya beni nasıl olsa almaz' düşüncesi olamaz" dedi.


Milli Takımın yeni formaları tanıtıldı

Nike'ın, sponsoru olduğu (A) Milli Futbol Takımı için hazırladığı yeni formalar, milli futbolcular tarafından basına tanıtıldı. Polat Renaissance Otel

F.Bahçe-Chelsea maçı biletleri satışa çıktı

FENERBAHÇE'NİN Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalde 2 Nisan Çarşamba günü İngiltere'nin Chelsea takımıyla yapacağı maçın biletleri satışa çıkarıldı.


  Beşiktaş her maça eksik kadro çıktı

TÜRKCELL Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren, ancak İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı maçtan 21 mağlup ayrılarak bu mücadelede büyük bir yara alan Beşiktaş, bu sezon yaptığı maçların hiçbirinde tam kadro sahaya çıkamadı.


  Milli Takıma anket desteği

Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ankete katılanlar, Türkiye'nin 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde (A) Grubu'nu ikinci sırada tamamlayacağına inanıyor.


  Trabzon kolları sıvadı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, lig bittiğinde transferi bitirmek amacında olduklarını, kafalarında sadece transfer olduğunu söyledi.


  Sivasspor'un evinde bileği bükülmüyor

Bu sezon sahasında başarılı bir grafik çizen Sivasspor, Konyaspor'u da mağlup ederek iç sahadaki 12. galibiyetine imza attı.


  Kasımpaşa ligde tek penaltı atmayan takım

Süper Lig'e bu sezon penaltılarla yükselen Kasımpaşa'nın penaltılardan yana yüzü hiç gülmedi. Play-off maçlarında Altay'ı penaltı atışlarının ardından 4-3 yenerek 43 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Kasımpaşa, bir daha penaltı yüzü göremedi.


  Halil Altıntop 2010 yılına kadar Schalke'de

Alman Birinci Lig'i (Bundesliga) takımlarından Schalke 04'te oynayan milli futbolcu Halil Altıntop, bu takımda mutlu olduğunu belirterek ve 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunduğunu hatırlattı.


  Miniklerin çamur sahada futbol çilesi

Ardahan'da iki amatör kulübe ait minikler futbol takımının çamur sahadaki futbol mücadelesi görenleri şaşırttı.


  F.Bahçe ve G.Saray liderliğe ortak oldu



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri