Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe'nin kozu golcüleri

SÜPER Lig'de 29 Mart Cumartesi günü Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe, zorlu derbide golcülerinin etkili performansına güveniyor.

Sezonun ikinci yarısında gol silahlarının başarılı performansıyla, gol yollarında adeta patlama yapan Fenerbahçe'nin, derbi maçta da en büyük kozu, kart cezalısı Deivid'in yokluğunda Kezman, Semih ve Alex olacak. Fenerbahçe'nin, ligde attığı 59 golün 34'üne imzasını koyan üçlüden, gol krallığı yarışını önde götüren Semih 14, Kezman ve Alex ise 10'ar gole imzasını attı.

2. YARIDA PATLADILAR

İkinci yarıda yaptığı 10 lig maçında fileleri 29 kez havalandıran Fenerbahçe'de, Kezman (9) ve Semih 4 gol atarken, asistleriyle de ön plana çıkan Alex de 4 gole imzasını attı. Ligde yaptığı son 3 maçta 3 farklı skorlu galibiyetler alan Fenerbahçe, toplam 11 golle, maç başına 3,6 gol ortalaması tutturdu. 25. hafta mücadelesinde Vestel Manisaspor ve 26. hafta maçında Konyaspor'u 4-1'lik skorlarla mağlup eden sarı-lacivertli ekip, geçen hafta Kasımpaşa'yı 3-0'la geçti. Fenerbahçe'nin son 3 lig maçında attığı toplam 11 golün 8'i de Kezman (4), Semih (3) ve Alex'ten (1) geldi.

ÜÇLÜNÜN BEŞİKTAŞ'A GOLLERİ

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş ile yaptığı son 3 maçın 2'sinde 2 gol atan Kezman'ın, siyah-beyazlı ekibe attığı 2 gol de takımı için önemli sonuçları getirdi. Geçen sezon ligin 31. haftasında Fenerbahçe'nin rakibini 1-0 yendi maçta tek golü atan Sırp futbolcu, takımına şampiyonluk mücadelesinde Beşiktaş'a karşı önemli bir avantaj sağlamıştı. Kezman, bu sezon başında da Almanya'da Beşiktaş ile yaptıkları Süper Kupa maçında skor 1-1 iken 85. dakikada attığı golle Fenerbahçe'ye 2-1'lik galibiyeti ve kupayı getiren isim oldu. Semih Şentürk ise Beşiktaş'a karşı ilk golünü bu sezonun 11. haftasında rakibini Kadıköy'de 2-1 yendikleri maçta kaydetti. Kaptan Alex ise Beşiktaş'a karşı 2005-2006 sezonunda Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği ve 2004-2005 sezonunda Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 4-3 yendiği lig maçında (2) gol atmıştı.

28.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş Bosque'ye servet ödedi

  Nobre büyük maçlarda fileleri havalandırıyor

  F.Bahçe'nin kozu golcüleri

  Derbiye Yunus Yıldırım

  Güreşçilerimiz iddialı

  Ersun Yanal Fransa'da Tunuslu futbolcuları izledi

  Sivasspor'un PAF takımı 4 büyükleri geride bıraktı

  Antalyaspor'un başına Hikmet Karaman getirildi

  Chelsea'nin F.Bahçe'ye ayırdığı 3 bin bilet kapışıldı

  Tuncay Şanlı Adidas'ın reklâm filminde oynadı

  Voleybolda yabancı sayısına sınırlama geliyor


 Son Dakika Haberleri