Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

YASEM AJANDASI

NİSAN AYI SÜRELİ EĞİTİMLER BAŞLIYOR

MART ayı süreli eğitimler sona erdi. Her bir programı 4 hafta süren ve her ay planlanıp uygulanan “Süreli Eğitimler”in Nisan ayı programı palandı genel katılıma açık olarak yapılacak.

Diksiyon ve güzel konuşma çalışan ve üniversite öğrencilerinden oluşan genel katılım açık süreli eğitim geçtiğimi Cuma akşamı sona erdi. Katılımcılara sertifika verildi.

KİTAP FUARINDA TANITIM YAPILDI

Ankara AKM’de düzenlenen ve 22 Mart-30 Mart 2008 tarihlerinde düzenlenen “KİTAP FUARI” da tanıtım çalışmaları yapıldı. Eğitim tanıtım dokümanları kitap sergilerine dağıtımı ve bilgilendirme yapıldı.

SUNUCULUK EĞİTİMLERİ SOSYAL PROGRAM

>HAZIRLAMA EĞİTİMİ

Türkiye’nin bir çok il ve ilçelerinde düzenlenen anma programlarının daha profesyonel bir anlayış ve seviyede yapılabilmesi için sosyal grup kararı olarak “Sunuculuk ve sosyal program uygulama” konulu eğitimler talep edilen her mahalde yapılabilecek hazırlıklar vardır.

Geçen yıl Samsun ve civar illere yönelik bir program yapılmıştı. Keza süreli eğitimler cümlesinden İstanbul’da da 20' şer kişilik bayan ve erkek iki ayrı gruba yönelik 4 haftalık süreli “Diksiyon ve Güzel konuşma” eğitimleri gerçekleştirilmişti.

Nisan ayı içinde de, “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle programlar düzenlenecektir. Bu programların sunucu ve açış konuşmacısı konusu bazı mahallerde eleman sıkıntısı yaşandığı bilinmektedir. İhtiyaç duyan mahallerimize eğitim ve organizasyon yönü ile YASEM olarak destek vermeye hazırdır.

BEDİÜZZAMAN HAFTASI PROGRAMLARI

Mart ayının ikinci yarısı “Bediüzzaman Haftası” münasebetiyle anma programları içe dönük programlar Nisan ayına kaydırılmıştı. Anma programları için dayanışma ve yardımlaşma önem kazanmaktadır.

05.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Başlıklar

  Beyindeki sinaptik reaksiyonlar

  Bedenin dinamik mekanizması, kalp

  YASEM AJANDASI


 Son Dakika Haberleri