Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kriz fırsatçıları var

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, “siyasi gelişmeleri fırsat bilip, demire bir ayda yüzde 30 zam yapanların” Türkiye’ye en büyük kötülüğü yaptığını kaydetti.


Gerçekçi hedefler koymazsanız tartışılırsınız

Mart ayı enflasyon rakamlarını ve yıllık bazda gelinen son durumu değerlendiren Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, "Gerçekçi hedefler koymak lâzıM. Enflasyo

Her 10 genç emekliden 8’i çalışıyor

Türkiye'de genç emekliler, emekli olduktan sonra da çalışmaya devam ediyor. Şirketlerin ‘’ücret ve fazla mesai’’ konularında daha esnek olduğu için ye


  Vatandaşların bankalara olan borcu 100 milyar YTL

Tüketicilerin tüketici kredisi ve kredi kartı kullanımından oluşan bankalara olan toplam borcu 21-28 Mart haftasında 972.7 YTL artarak 98 milyar 553.4 milyon YTL’ye çıktı.


  Protestolu senetler arttı

Senet tutarı yılın ilk iki ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 19 artışla 1 milyar 17 milyon YTL’yi aştı.


  Bayraktar: Yağışlar yetersiz, kuraklık kapıda

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, gerçekleşen yağışların, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile İç Anadolu’nun bazı bölümleri için kuraklık sinyali verdiğine, bu nedenle buğday üretiminin yüzde 30’unun tehlikede olduğuna dikkati çekti.


  IMF ile 9 günde 3 gözden geçirme birden yapılacak

007 Mayıs ayından bu yana IMF ile hiçbir gözden geçirmeyi tamamlamayan hükümet, önümüzdeki 9 gün içerisinde üç gözden geçirmeyi birden tamamlamayı hedefliyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri