Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yılın derbisi

Süper Ligde şampiyonluk yarışını önemli ölçüde etkileyecek sezonun en önemli derbisinde averajla ilk sırayı paylaşan Galatasaray ile Fenerbahçe bu akşam Ali Sami Yen’de karşılacak. Saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı kariyerinde 11. derbi karşılaşmasına çıkacak Fırat Aydınus yönetecek.


30'u yabancı 300 gazeteci izleyecek

Galataray-Fenerbahçe derbsisi medyanın da gündemine oturdu. Ali Sami Yen Stadı'ndaki dev maçta 30'u yabancı, toplam 300 gazetecinin görev yapacağı bil

F.Bahçe Devler Liginde 17 milyon Avro kazandı

Fenerbahçe Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği sonuçlar neticesinde bu sezon 17 milyon 80 bin Avro kazandı.


  Carlos: Dünyanın en büyük derbisi

Ülkesinde bulunan Brezilyalı yıldız oyuncu Roberto Carlos, katıldığı bir televizyon programında dünyanın en büyük derbisinin Fenerbahçe -Galatasaray derbisi olduğunu söyledi.


  Zico'nun lig derbilerinde bileği henüz bükülmedi

SÜPER Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bugün yapılacak kritik derbi öncesinde, teknik direktör Zico yönetimindeki Fenerbahçe'nin, ezeli rakiplerine karşı lig derbilerinde üstünlüğü dikkati çekiyor.


  G.Saray'da gözler Hakan Şükür'de

Kritik maçta Galatasaray'ın gol yollarında en etkili silahlarından birisi yine takım kaptanı Hakan Şükür olacak.


  Adnan Polat'ın ilk derbi sınavı

ADNAN POLAT, GALATASARAY KULÜBÜ BAŞKANI SIFATIYLA İLK DERBİ MAÇINI İZLEYECEK. FENERBAHÇE İSE AZİZ YILDIRIM DÖNEMİNDE 12 GALİBİYET, 9 YENİLGİ, 7 BERABERLİK ALDI.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri