Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Çin’de 5 milyon kişi evsiz kaldı

Çin’in Sichuan eyaletinde 12 Mayıs'ta meydana gelen ve on binlerce kişinin ölümüne yol açan deprem yüzünden en az 5 milyon kişinin evsiz kaldığı bildirildi. Bölgede yüz binlerce kişinin çadırların kurulduğu kamplarda yaşadığı haber veriliyor.


Olmert, İran’a abluka istedi

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, nükleer programını engellemek gerekçesiyle İran’ın denizden abluka altına alınmasını istedi. Olmert, ABD Temsilciler Mec

Suriye ve İsrail Türkiye’de bir araya geldi

İsrail ile Suriye, aracılı barış görüşmelerine Türkiye’nin gözetiminde başladı. Dışişleri Bakanlığı, tarafların eşzamanlı olarak, “Her iki taraf, bu g


  Hizbullah Doha’da zaferini pekiştirdi

LÜBNAN Başbakanı Fuad Sinyora, vatandaşlarının olanlardan ders alması gerektiğini söyleyerek, Lübnanlılara şiddeti reddetme çağrısında bulundu.


  Obama: Demokratların adayı benim

ABD'DE Demokrat Partinin başkan adayının belirlenmesi sürecinde Kentucky ve Oregon eyaletlerinde yapılan önseçimlerin ardından iddialı aday senatör Barack Obama, hedefine bir adım daha yaklaşırken, rakibi Hillary Clinton son ana kadar yarışa devam etmeye kararlı olduğunu bildirdi.


  Pazar günü Lübnan’da seçim var

LÜBNAN'DA cumhurbaşkanı seçiminin pazar günü yapılacağı bildirildi. Lübnan resmi devlet ajansı, meclisin, Genelkurmay Başkanı Mişel Süleyman’ı cumhurbaşkanı seçmek için pazar günü toplanacağını duyurdu.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır