Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Slovakya provası Terim'e umut verdi

MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Slovakya ile oynanan özel karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, takımın durumundan genel olarak memnun olduğunu söyledi.


Fatih Tekke Almanya'da oynamak istiyor

FUTBOLDA Rusya şampiyonu Zenit ile UEFA Kupası'nı kaldırma başarısı yakalayan ve EURO 2008 için milli takıma davet edilmeyen golcü futbolcu Fatih Tekk

F.Bahçe'nin final tercihi Telekom

BEKO Basketbol Ligi play-off yarı finalinde, Efes Pilsen'i eleyerek finale yükselen Fenerbahçe Ülker'de, basketbolcu Willie Solomon, ''Benim gönlümden


  Hakan: Millî Takıma seçilmeyi bekliyordum

ÜMRANİYE Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilecek "Ümraniye Medya Kupası" için çekilişler yapıldı. 23- Mayıs-5 Haziran Tarihleri arasında yapılacak olan turnuvanın çekilişlerini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve milli futbolcumuz Hakan Şükür birlikte yaptı.


  UEFA: Türkiye Slovakya önünde moral depoladı

AVRUPA Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine hazırlanan (A) Milli Takım'ın Slovakya karşısında 1-0 galip geldiği hazırlık maçını, ''Türkiye, Slovakya sınavını atlattı'' şeklinde yorumladı.


  F.Bahçe'de yeni sezon kombine kart satışları izdihama yolaçtı

FENERBAHÇE'DE 2008-2009 futbol sezonunda Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda geçerli olacak kombine kartların genel satışı başladı.


  Radwanska ve Petrova rakiplerini kolay geçti

SONY Ericsson WTA Tour İstanbul Cup Tenis Turnuvasında dün teklerde günün ilk maçında organizasyonun önemli isimlerinden Polonyalı Agnieszka Radwanska, çeyrek finale yükseldi.


  Collina İstanbul'da Türk hakemlere futbolu anlatacak

FUTBOL tarihinin en önemli hakemlerinden, MasterCard Futbol Elçisi Pierluigi Collina, 27 Mayıs'ta Türkiye'ye geliyor.


  Kıraç Belediyesi Boks Turnuvası bugün başlıyor

İSTANBUL Boks İl Temsilciliği’mizin 2008 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan Kıraç Belediyesi Gençlik ve Spor Boks Şampiyonası 22 – 25 Mayıs 2008 tarihleri arasında Kıraç Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecektir.


  Türkiye olimpiyatlara 58 sporcu ile katılacak

ÇİN Halk Cumhuriyeti'nin başkenti Pekin'de, 8-24 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olimpiyat oyunlarına Türkiye, şu ana kadar 12 branşta, toplam 58 sporcuyla katılma hakkını elde etti.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır