Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

MAZLUMDER: Adil yargı istiyoruz

MAZLUMDER Genel Başkanı Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Yargıtay Başkanlar Kurulu bildirisi”ne tepki göstererek, ideolojik ve taraflı yargı değil, adil yargı istediklerini belirtti.


YASAMA VE YÜRÜTMEYE YAPILAN İTHAMLARI ALKIŞLADILAR

Demokratik Hukuk Platformu: “Önceki süreçlerde otobüslerle askerden brifing almaya gidip, yasama ve yürütmeye yönelik ithamları ayakta alkışlarken

Uslu: Açıklama demokrasimiz açısından talihsizlik

Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, ‘’Yargıtay Başkanlar Kurulu bildirisinin Türk demokrasisi açısından talihsizlik olduğunu’’ belirtti.


  Mumcu’ya göre Yargıtay haklıymış

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Yargıtay Başkanlar Kurulunun bildirisiyle ilgili olarak, “Yargı, topyekûn yargı kurumlarına yönelen baskı ve eleştirileri bu bildiri ile kınamakta haklıdır” dedi.


  Siyasî konular yargıya gitmemeli

AB’nin genişlemeden sorumlu üyesi Olli Rehn, siyasî konuların sandıkta çözülmesi, parlamentoda tartışılması gerektiği şeklindeki sözlerini hatırlatarak, “Yani yargı karşısında değil, mahkemelerde değil” dedi.


  İstanbul’daki okullar güçlendirilmeli

Türk Kızılayı Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, ‘’İstanbul’daki okulların yüzde 80’i güçlendirildi, geri kalanı da güçlendirilmeli’’ dedi.


  Büyükşehir Belediye’den lâle harcamalarına savunma

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin lâleler için harcadığı rakamların her yıl düzenli olarak kamuoyuna açıklandığı ve bu yıl bu rakamın Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün bütçesinin ancak yüzde 1,2’si olduğu bildirildi.


  Kur’ân’ı güzel okumak için yarıştılar

“Güzel Kur’ân-ı Kerim Okuma Yarışması” Adana birincileri belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Kur’ân Kursları’nda okuyan kız-erkek öğrenciler arasında düzenlenen yarışma Müftülük Konferans Salonu’nda yapıldı.


  Şahin Hoca’sız ilk icazet

Hafızlık müessesesini ayakta tutan sayılı Kur’ân kurslarından biri olan Manisa Akhisar’daki Hilâliye’nin 33. mezuniyet töreni Pazar günü yapılacak.


  Milletlerarası Bediüzzaman Sempozyumu yarın

HAYRAT Vakfı tarafından düzenlenen Milletlerarası Risâle-i Nur ve Bediüzzaman Sempozyumu, İstanbul Başakşehir'deki Çınar Kongre Merkezi’nde yarın gerçekleştirilecek.


  TMYK bugün toplanacak

TERÖRLE Mücadele Yüksek Kurulu, bugün, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’in başkanlığında toplanacak.


  Fischer, Erdoğan’ı kabul etti

AVUSTURYA Cumhurbaşkanı Heinz Fischer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı kabul ederek, bir süre görüştü.


  Şırnak’ta operasyonlar sürüyor

ŞIRNAK kırsalında, güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonları aralıksız sürüyor.


  Babacan: Görüşmeler periyodik olarak devam edecek

DIŞİŞLERİ Bakanı Ali Babacan, İsrail ile Suriye aracılı görüşmelerinin ortak bir zemin oluştuğu konusunda her iki tarafı da tatmin ettiğini belirterek, görüşmelerin önümüzdeki dönemde periyodik olarak devam edeceğini söyledi.


  Yaylada uçurtma şenliği

Van Emniyet Müdürlüğü’nce Gürpınar ilçesindeki Bejingir Yaylası’nda polis ve vatandaşların katılımıyla uçurtma şenliği düzenlendi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır