Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş’ın sportif başarıya ihtiyacı var

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş’ın hedefinin her zaman için şampiyonluk olduğunu ve artık sportif başarıya ihtiyacı bulunduğunu belirterek, Beşiktaş’ta yönetimlerin seçimle gelip seçimle gideceğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü’nün Ceylan InterContinental Oteli’nde yapılan 2008 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşan başkan Demirören, ‘’Beşiktaş, 1978’lerdeki gibi her yenilgiden sonra genel kurula gitmez. Son maçta yaşanan olaylar benim içimde bir acıdır. Camiamız başkanını destekler, seçim günü başkanını seçer, sonra da sonuna kadar destekler’’ diye konuştu.

STAT YAPIMINI ENGELLEYENLER

BEŞİKTAŞLIYMIŞ

BJK İnönü Stadı’nın yıkılıp yeniden yapılması ile ilgili gerekli izinleri beklediklerini anlatan Demirören, şunları kaydetti:

‘’Üst kademedekilerin bana söyledikleri, stadın yapımını engelleyenlerin Beşiktaşlı olduklarıdır. Bu beni üzdü. Bu, Yıldırım Demirören’in projesi değil, Beşiktaş’ın projesidir. Bu proje Beşiktaş’ın istikbalidir ve her Beşiktaşlı bu projeye sahip çıkmalıdır.’’

Demirören, ‘’Teknik kadromuz, menajerimiz, yönetimimiz, taraftarımız hata yapmış olabilir. Hepimizin yapması gereken, bu hatalardan ders almaktır’’ dedi. ‘’Başarısızlık varsa bu hepimizindir. Başarı da öyle’’ diyen başkan Demirören, Divan Kurulu üyelerine seslenerek, ‘’Beşiktaş kamuoyunda hep 3. takım ve kötü olarak gösterilmeye çalışılan bir camia. Buradan çıkacak olumlu mesaj camiamızı toparlayacaktır’’ şeklinde konuşurken, transfer konusunda ‘’Nokta transferler yapıyoruz. Takımın ihtiyacı olan oyuncular alıyoruz’’ dedi.

Divanda konuşan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner ise, geçen sezon hakem hatalarından çok puan kaybettiklerini belirterek, ‘’Hakem hatalarından çok puan kaybettik. Artık bunları konuşmak bizi bir yere getirmez, ama hakemlerin bu yaz vicdanlarının rahat olacağını düşünmüyorum. Seneye aynı hatalar olursa bu kadar müsamahakâr olmayacağız’’ diye konuştu.

Tek hatayı hakemlerde aramadıklarını da anlatan Öner, ‘’Rakip oyuncuya yabancı madde atarak sahanın kapanmasına neden olan taraftarlarımızın, bizim de hatalarımız vardır. Bundan sonra en doğruyu bulup, şampiyonlukları arka arkaya almak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

3.’LÜK BAŞARI DEĞİL

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz de, Turkcell Süper Lig’i üçüncü sırada bitirmenin Beşiktaş için başarı sayılamayacağını söyledi. Beşiktaş için başarının sağlam bir mali yapının yanında şampiyonluk ve kupalar olduğunu vurgulayan Karadeniz, ‘’Şerefli ikincilikler, üçüncülükler bu istek ve arzuyu kesmez. İkinci ile puan farkımız yok ama dördüncü ile de puan farkımız yok. O halde bunun irdelenmesi gerekiyor’’ dedi. Beşiktaş’ın üçüncülük maçı oynarken ve gol averajına ihtiyacı varken, Vestel Manisaspor maçında taraftarların protestoda bulunmalarına da anlam veremediğini belirten Karadeniz, ‘’Bu durumda birilerinin istifasını isteyerek bana göre yanlış yapmışlardır’’ diye konuştu.

25.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş’ın sportif başarıya ihtiyacı var

  Türkiye, Portekiz’e Urugay’la hazırlanıyor

  Kayseri Hakan Şükür’ün peşinde

  Cimbom şampiyonluğunu Kadıköy’de kutladı

  Belek golf merkezi

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır