Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Erdoğan: Düğmeye basıyoruz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da GAP eylem planını açıklarken yaptığı konuşmada “Artık uzun yıllardır konuşulan, ama bir türlü potansiyeli hayata geçirilemeyen kurtuluş projelerini elle tutulur, gözle görülür bir hızla tamamlamak için düğmeye basıyoruz’’ dedi.


27 MAYIS tüm müdahalelerın hem anası, hem babası

“27 Mayıs sadece demokrasinin ortadan kalkmasına sebep olmadı; 50 yıl, 100 yıl, hattâ daha fazla gecikmesine yol açtı” diyen Menderes, “Türkiye hâl

Türk’ün yerine Ayna

DTP Grup Başkanlığına, DTP Genel Başkan Vekili ve Mardin Milletvekili Emine Ayna getirildi. DTP Meclis grup toplantısının basına kapalı bölümünde, gru


  Ocakta göçük: 1 ölü

KÜTAHYA'NIN Gediz ilçesine bağlı Gökler beldesi yakınlarındaki kömür ocağında meydana gelen göçükte bir işçi vefat etti.


  Türkiye, AİHM’de yine mahkûm

AVRUPA İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Türkiye aleyhine açılan dört davayı dün karara bağladı.


  Kaşıkla verilip kepçeyle alınmasın

TÜSİAD’ın hazırlamış olduğu “Türk Sanayiine Sektörel Bakış” raporunun tanıtım toplantısında konuşan TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Türkiye’nin iktisadî tarihindeki popülist uygulamaların, “hep kaşıkla verilenin daha sonra kepçeyle alınmasıyla” sonuçlandığını ifade ederek, “Dileyelim ki bu kez tarih tekerrür etmesin” dedi.


  Yargı reformu senelerdir konuşuluyor

AB ortak tutum belgesinde yargıya dönük eleştirilerin yer alması ve yargı reformu talebinin son günlerde sıkça dillendirilmesi üzerine bir açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, yargı reformu meselesinin Türkiye-AB ilişkilerinde yeni gündeme gelmediğini ve yıllardır konuşulduğunu belirterek, “Yargı alanında önemli reformlara ihtiyaç olduğu bir gerçek. Bunu biz de biliyoruz, hissediyoruz’’ dedi.


  Talat, çözüm için iyimser

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Kıbrıs sorunu konusunda bu yılın sonuna kadar bir çözüme ulaşılması konusunda iyimser olduğunu ifade etti. Talat, “Gerçekten iyimserim, çünkü Rum kesimi tarafında bir değişim var. Bu yılın sonuna kadar bir çözüme ulaşmak mümkün olabilir” diye konuştu.


  Çağlayan: Çalışmaların hiçbirinde popülist düşünce içinde olmadık

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, yaptıkları çalışmaların hiçbir tanesinde popülist bir düşünce içinde olmadıklarını bildirdi.


  İş adamı Remzi Gür’e hapis cezası

İş adamı Remzi Gür, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde, eski CHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım’a ‘’rüşvet vermeye teşebbüs ettiği’’ iddiasıyla yargılandığı dâvâda 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.


  Özdabak, yılın karikatüristi

Özel Burç Anadolu İletişim Meslek Lisesi tarafından medyanın en iyilerinin belirlendiği “İletişim ödülleri” sahiplerini buldu. Gazetemiz karikatüristi İbrahim Özdabak “Yılın Karikatüristi” ödülünü Galatasaray eski futbolcularından Semih Yuvakuran’ın elinden aldı.


  İnternet güvenliğine Türktrust damgası

TÜRKTRUST, Microsoft Internet Explorer ve Mozilla Firefox tarafından güvenilir kök sertifikaları (SSL) listesine alınan Türkiye’nin ilk ve tek bilişim firması oldu.


  Kanserden koruyan gıdalar

ODTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim görevlisi Dr. Uğur Göğüş’ün, son yıllarda dünya genelinde görülme sıklığı artan çeşitli kanser türlerinden korunma ve tedavi sürecinde tüketilmesi faydalı olan besinlerle ilgili ‘’Kansere Karşı Gıda Rehberi’’ isimli kitabı çıktı.


  Obeziteye akupunktur çözümü

Akupunktur, obezite (aşırı şişmanlık) tedavisinde de tamamlayıcı tıp yöntemi olarak sıkça kullanılıyor.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır