Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

ENERJİDE NEDEN DIŞA BAĞIMLI HALE GELDİK?

DP Genel Başkan Yardımcısı Sabri Erdil, bugün enerji tüketiminin toplamda yaklaşık yüzde 70’inin ithal edildiğini, Türkiye’nin enerji üretim potansiyelinin sadece yüzde 25’ini kullandığını belirterek, “Böyle bir potansiyel yerel kaynak mevcutken, petrol ve doğal gaz gibi dışa endeksli bir enerji kullanım politikası tercihini ortaya koyan hükümetin iyiniyetinden kaygılıyız” dedi.


Kart faizinden müthiş servet kazanıyorlar

nBankaların insanların zaaflarını kullandığını vurgulayan Tüketiciler Birliği Başkanı Nazım Kaya, “Rekabet ortamında kredi kartı faizlerine sınırlama

Petkim bugün devrediliyor

PETKİM sermayesindeki yüzde 51 oranındaki kamu hissesinin Socar-Turcas-Injaz Ortak Girişim Grubuna devri, bugün gerçekleştirilecek.


  Cornelia Diamond Golf Resort Otel hizmete girdi

TÜRK Turizmi’nin göz bebeği Antalya Belek’te yer alan, bölgenin en yeni oteli Cornelia Diamond Golf Resort & Spa yeşillikler içinde 200 bin m2 alan üzerine kuruldu.


  FED, faiz arttırma dönemine girebilir

FAİZLERİ düşüren ABD Merkez Bankası’nın (FED) enflasyonu kontrol altına almak için bundan böyle faiz arttırma sürecine girebileceği belirtildi.


  Sözleşmeli personele iyi haber

TÜRK İmar-Sen’den yapılan açıklamada, Danıştay’ın, sözleşmeli personelin hizmet sözleşmelerinin tek taraflı feshi ve fazla çalışmalarının ücretlendirilmemesi konularında yürütmeyi durdurma kararı verdiği bildirildi.


  Marmaray’ın son ihalesinde malî teklifler açıldı

ASYA ile Avrupa’yı denizin altından birleştirecek Marmaray projesinde kullanılacak 440 adet demiryolu aracının temini için açılan uluslararası ihalede, İspanyol ve Fransız şirketleri elendi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır