Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

5 Haziran’da demokrasi bitti

ESKİ Millî Eğitim Bakanı Hasan Celal Güzel, ‘’Türkiye’de 5 Haziran 2008’den itibaren ne yazık ki demokrasi bitmiş yerine yargıçların egemenliği kurulmuştur. Artık Türkiye’de demokrasiden bahsedilemez’’ dedi.


BİR GAZETE DARBEYİ NASIL DURDURUR

1981'de askerlerin İspanya Meclisini basıp milletvekili ve bakanları rehin alarak yaptıkları girişiminin bastırılmasında tarihî bir rol oynayan El Pai

Tuzla’da bir işçi daha

TUZLA Tersanesi’nde bir işçi daha vefat etti. Üzerine demir kapak düşen işçi kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


  Son OKS’nin sonuçları 11 Temmuz’da

ORTA Öğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme (OKS) sınavı dün son kez yapıldı. 913 bin 612 öğrenci Fen, Anadolu ve Sosyal Bilimler liseleri, Polis Koleji ve özel okullarda okumak için sınavda ter dökerken, aileler de okul bahçesinde heyecanla bekledi.


  Tedavi edilen 18 Filistinli memleketine uğurlandı

Tedavileri tamamlanan 18 Filistinli yaralı daha memleketine uğurlandı. İHH İnsanî Yardım Vakfı tarafından 25 Mart 2008 tarihinde Türkiye’ye getirilen 59 Filistinli yaralıdan tedavisi tamamlanan 18 kişi daha memleketine gönderildi.


  Kemalizm toplum üzerinde hak iddia edemez

Yazar Hilmi Yavuz, kemalizmin toplumun vasisi olma çabasında başarısız olduğunu belirterek, "Şerif Mardin'in söylediği gibi kemalizm, İslâma rakip ideoloji olamamışsa sivil toplumun alanı olarak kamusal alanda hak iddia edemez" diyor.


  Zap bölgesinde PKK hedefleri yerlebir

GENELKURMAY Başkanlığı, Irak’ın kuzeyinde Zap bölgesinde terör örgütü PKK’ya ait bir hedefin hava harekâtı ile etkili olarak vurulduğunu bildirdi.


  TBMM yoğun çalışacak

MECLİS, yoğun bir haftaya daha giriyor. TBMM Genel Kurulunda, yarın görüşmeleri yarım kalan TRT Kanununda değişiklik yapan yasa tasarısına devam edilecek.


  Anadolu Kartalı 2008/2 Eğitimi başlıyor

ANAOLU Kartalı 2008/2 Eğitimi, Konya’daki 3. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda bugün başlıyor.


  Silâh atma, çiçek at, takı tak

Yaz aylarıyla birlikte artan düğünler, magandaların silâhından çıkan kurşunlarla yasa dönüşebiliyor. Bütün uyarı ve yaşanan acı olaylara rağmen, bir çok insanın hayatını yitirmesine ve sakat kalmasın yol açan “havaya ateş açma” geleneği durmak bilmiyor.


  'Tortum Şelâlesine su bırakın' dâvâsı

ERZURUM'UN Uzundere ilçesindeki 48 metre yükseklikten çağlayan Tortum Şelâlesi’ne elektrik üretiminden dolayı yeterli su bırakılmadığı gerekçesiyle Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) aleyhine dâvâ açıldı.


  Çevre ödülleri, yeni sahiplerini buldu

BAĞCILAR Belediyesi’nin, 1-6 Haziran arasında düzenlediği Çevre Haftası Faaliyetleri’nde dereceye girenlere yaklaşık 100 bin YTL’lik ödül dağıtıldı.


  İngiliz veterinerler süt üretimini üç kat arttırdı

TÜRKİYE'DE ilk kez Diyarbakır’da uygulanan “Kırsal Alanda Kadın Eğitimi ile Sağlıklı Süt Üretimi Projesi” sayesinde sağlıklı süt üretimi üç katına çıktı.


  Koyun ve keçilere de kulak küpesi takılacak

BÜYÜK baş hayvanlardan sonra, koyun ve keçilerin de kayıt altına alınması için ‘’küpeleme’’ uygulaması başlatılacak.


  Yola dökülen mazot zincirleme kazaya sebep oldu

D-100 Karayolu Mecidiyeköy Viyadüğü üzerine bir kamyondan yola dökülen mazot zincirleme kazaya sebep oldu.


  TOKİ 100 bin nüfuslu 14 şehir kurdu

TOPLU Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) 2003 yılında başlattığı ‘’Planlı Kentleşme ve Konut Üretimi Seferberliği’’ kapsamında 5 yılda 100 bin nüfuslu 14 şehir kurduğu bildirildi.


  Kene, tavuk sektörünü de ısırdı

SON dönemde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına bağlı ölümlerin yaşanması ve kene ısırma vak'alarının artması sebebiyle vatandaşların piknik sefasından vazgeçmesinin tavuk sektörüne önemli ölçüde zarar verdiği belirtildi.


  Hakkâri’de 4 büyüklüğünde deprem

HAKKÂRİ'DE 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır