Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Faiz üretimi düşürür, işsizliği yükseltir

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Merkez Bankası’nın (MB) faiz oranlarını artırmasının yatırımı ve üretimi düşüreceğini, işsizliği artıracağını belirtti.


Yem fiyatı, et fiyatını solladı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 2007 yılında yem fiyatlarındaki artışların yüzde 70’lere çıktığını, sığır etinin ise sad

Yoksulun enflasyonu resmî enflasyondan fazla

DİSK'e bağlı Birleşik Metalİş Sendikasının yaptığı araştırmada, dar gelirlilerin fiyat artışlarından yüksek gelir gruplarına göre yüzde 19 daha fazla


  Bakan Tüzmen: MB, faizleri çaresiz kaldığı için arttırdı

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Merkez Bankası’nın faizleri artırmasıyla ilgili olarak, ‘’MB’nin faiz artırmasını, çaresiz kalındığı için yapılan bir işlem olarak görüyorum’’ dedi.


  Köy tavukları kümese girdi

Kuş gribiyle mücadele çerçevesinde, köy tavuklarının göçmen kuşların göç ettiği dönemlerde kapalı alanda tutulması amacıyla 4 ilde uygulanan proje kapsamında toplam 357 kümes yapıldı.


  Siyasî gerilim ve sigara yasağı AVM’leri vurdu

Ankara'daki Alışveriş Merkezlerinin cirolarının yılbaşından bu yana yüzde 24, müşteri sayısı yüzde 20 oranında düştüğü bildirildi.


  “3G ile hazineye 1 milyar dolar girecek”

Turkcell'in çözüm ortağı Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, “3G için diğer operatörlerde lisans aldığında devletin kasasına 1 milyar dolara yakın bir para girecek” dedi.


  İlk tokadı esnaf yiyor

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye’de bir belirsizlik ortamı oluşturulduğunu ve spekülasyonlar yapıldığını belirterek, ‘’Türkiye’de siyasi istikrarsızlık yaşanıyorsa, yaşatılıyorsa ilk tokadı esnaf yiyor. Bu işten ülke zarar görüyor. Biz bundan memnun değiliz’’ dedi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır