Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Umarım Aragones başarılı olur

FENERBAHÇE ile yollarını ayıran Brezilyalı teknik direktör Zico, yeni sezonda sarı-lacivertli takımın başına geçeceği öne sürülen İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones'i tanıdığını ve sarı-lacivertli kulübe gelmesi halinde başarılı olmasını umduğunu belirtti.

İnternetteki Fenerbahçe taraftar sitesi ''www.antu.com''a konuşan Zico, ''Sizden sonra takımın başına büyük ihtimalle İspanyol Luis Aragones gelecek. Kendisiyle ilgili ne demek istersiniz'' sorusu üzerine, ''Aragones'i tanıyorum tabii ki. Şu anda zaten İspanya Milli Takımı ile kendisini takip ediyoruz. Büyük isimlerden bir tanesi. Geldiği zaman da umarım ki Fenerbahçe'de başarılı olur'' dedi.

''Ben bu ülkede, bu şehirde ve Fenerbahçe'de çok iyi bir şekilde ağırlandım. Bu yüzden güzel şeyleri benimle birlikte götüreceğim'' diyen Zico, ''Burada çalıştığım ve yaşadığım iki sene bende çok güzel anılar bırakıyor. Gittiğim ve burada olmadığım zamanlarda da bu güzel anıların özlemini yaşayacağım. Bu güzel taraftarın sevgisini hiçbir zaman unutmayacağım. Burada yaşadıklarım benimle hayat boyu kalacak tecrübelerden bir tanesi olacak. Gittiğim zaman yanımda burayla ilgili çok güzel şeyler götüreceğim'' diye devam etti.

KULÜPTEN KİMSE YOKTU

Zico, İstanbul'a eşyalarını toplamak için geldiğini kaydederek, ''Buraya geldiğimde benimle birlikte kimse olmadı. Kimse eşyalarımı toparlamamda, buradaki düzenimi ülkeme taşımamda bana yardımcı olmadı. Kulüpten hiç kimse yoktu. Mesela evimin anahtarını kime bırakacağımı bile bilmiyorum. Düşünün yani'' dedi. Durumun böyle olmasına rağmen, hiçbir şekilde burada yaşadığı güzel anıları, taraftarın kendisine olan sevgisini, kulübün büyüklüğünü göz ardı edemeyeceğini ifade eden Zico, ''Fenerbahçe'ye ve bu ülkeye olan sevgimi hiçbir zaman değiştirmez. Sadece içimde bir burukluk olarak kalır'' açıklamasını yaptı.

KALSAYDIM NELER YAPARDIM

Zico, ''Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe devam etseydiniz hangi bölgelere takviye isterdiniz'' sorusuna da şu karşılığı verdi: ''Appiah ve Tümer'in yerine oyuncu almamız gerekirdi. Onun haricinde çok iyi bir santrfor almamız gerekirdi. Kezman`ın durumuna göre, gidip gitmeyeceğini şu anda bilmiyorum, bir oyuncu almamız gerekirdi. Önder, bildiğimiz kadarıyla takımdan ayrıldı. Önder hem stoper ve hem sağ bek görevi gördüğü için, ki şu anda sağ bek olarak sadece Gökhan var, bir sağ bek ve bir de stoper takviyesi yapabilirdik. Deniz'in durumu da belli değil, çok büyük bir sakatlıktan çıktı, uzun zamandır da oynamıyor. Onun durumuna göre de bir takviye yapabilirdik.''

MALDONADO ÇOK YETENEKLİ

Maldonado konusuna da değinen Zico, ''Maldonado çok yetenekli bir oyuncu. Onu ben yakından tanıdığım ve geçmişini de takip ettiğim için, eğer ona gerekli sabır gösterilirse, destek de verilirse o seneye özellikle Fenerbahçe'nin en önemli futbolcularından biri olabilir" diye konuştu.

23.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Almanlar da bizden korkuyor

  Bu maç Türkler için AB müzakerelerinden daha önemli

  Fatih Terim'e "baba" lakabı

  Grup liderleribir bir eleniyor

  Umarım Aragones başarılı olur

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır