"Gerçekten" haber verir 01 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Zamma iptal dâvâsı

Tüketici Hakları Derneği ile Enerji Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası, elektrikte otomatik zam kararının iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle Danıştayda dâvâ açtı. Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, elektrikteki otomatik zam kararı ile elektrik fiyatlarındaki artışın sebebinin, halkın ve ülkenin çıkarlarına uygun olmayan yanlış ve dışa bağımlı enerji politikaları olduğunu savundu


ARAŞTIRMA ÖNERGESİ YETERLİ İMZAYI BULAMADI

Nokta Dergisinin ortaya çıkardığı Sarıkız ve Ayışığı kod isimli darbe teşebbüsleri hakkında araştırma önergesi hazırlayan ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras,

Verheugen’e Türkiye tepkisi

Alman Hıristiyan Birlik Partileri (CSUCDU) Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Günter Verheugen’in İrlanda’nın, Lizbon Anlaşmasına “hayır” demesinin ar


  BAŞSAVCI BUGÜN, AKP PERŞEMBE KONUŞACAK

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, AKP’nin kapatılması talabiyle açtığı davada, Anayasa Mahkemesi heyetine bugün sözlü açıklama yapacak.


  “Magandalara dur diyelim”

ANKARA'NIN Haymana ilçesinde düğün ve özel günlerde havaya silâhla ateş edenlerle mücadele için geçen yıl kurulan “Magandalıkla Mücadele Komisyonu”nun bildirisinde “Haydi Türkiye, magandalara dur diyelim” çağrısında bulunuldu.


  Tabuları yıkıp kardeşlik köprüsü kuracaklar

MİLLÎ Eğitim Bakanlığı’nın Turkcell işbirliğiyle hayata geçirdiği “Gönül Köprüsü Projesi” kapsamında İstanbul’dan Mardin’e gelen bir grup öğrenci, Vali Mehmet Kılıçlar’ı ziyaret etti.


  Trafik kazaları ölümlerde 3’üncü

EMNİYET Genel Müdür Yardımcısı ve Trafik Hizmetleri Daire Başkanı Celal Uzunkaya, ‘’Türkiye’de son 3 yılda bilinen tüm ölümlerin sebepleri arasında trafik kazaları üçüncü sırada’’ dedi.


  Mogan ve Eymir’de su seviyesi yükseldi

GÖLBAŞI İlçesi Koruma Geliştirme ve Turizm Dernek Başkanı (GÖLDER) İsa Ömercan, Mogan Gölü’ne Kesikköprü Barajı’ndan su verilmesiyle birlikte su seviyesinin gözle görülür şekilde arttığını bildirildi.


  Doğu Akdeniz'de hava sıcaklığı düşecek

ADANA Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz’de çarşamba gününden itibaren hava sıcaklığında düşüş beklendiği bildirildi.


  Siyah yeşile dönüşecek

MUĞLA Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Marmaris’te çıkan yangında zarar gören alanı kısa sürede ağaçlandıracaklarını belirterek, ‘’Marmaris’te siyahı yeşile dönüştüreceğiz’’ dedi.


  Şekeri ölçülmeyen kalmasın

EMİNÖNÜ Belediyesi, Business Esnaf Hastanesi ve Türkiye Diyabet Vakfının iş birliğinde, 1 ay süresince ücretsiz diyabet ve tansiyon taraması yapacak.


  Talat ile Hristofyas görüşücekler

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Kıbrıs Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas, 21 Mart mutabakatı çerçevesine bugün bir araya gelecek.


  Fransa, bugün AB dönem başkanı

TÜRKİYE'NİN AB üyeliğine en fazla karşı çıkan Fransa bugün AB dönem başkanlığını devralıyor.


  “Emeklilerin yaşadıkları insanlık dramı haline geldi”

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, ‘’Emeklilerimizin mevcut iktidar döneminde yaşadıkları trajedi insanlık dramı haline gelmiştir’’ dedi.


  Teknik takip yetkilerine ''Kanun yararına'' bozma talebi

ADALET Bakanlığı, İşçi Partisinin, Millî İstihbarat Teşkilâtı (MİT) ve Emniyet Genel Müdürlüğüne teknik takip yetkisi veren Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesinin kararının kanun yararına bozulması istemiyle yaptığı başvuru üzerine, söz konusu kararları, kanun yararına bozma yönünden incelemek için istedi.


  Belçika ile Türkiye arasında bilgi alış verişi

BELÇİKA Federal Savcılığı Sözcüsü Lieve Pellens, terör örgütü DHKP-C’nin Belçika’daki dosyalarının kopyalarının Türk yetkililere aktarıldığını bildirdi.


  Siirt’te çatışma: 4 korucu yaralandı

SİİRT'İN Eruh ilçesindeki Görendoruk köyü yakınlarında güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 4 geçici köy korucusu hafif yaralandı.


  Rusya Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor

RUSYA Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, resmî ziyarette bulunmak üzere Türkiye’ye geliyor.


  Sosyalist zirve CHP’siz başladı

SOSYALİST Enternasyonal’in (SE) 23. Genel Kurul toplantısı Yunanistan’ın başkenti Atina’da başladı.


  Tersane işçisinin sigortası ödenmiyor

SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) müfettişlerinin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in talimatıyla, işçilerin sosyal güvenlik haklarına yönelik yükümlülüklerin yerine getirilip getirilmediğinin tespiti için yaptıkları denetimlerde çarpıcı sonuçlara ulaşıldı.


  Gümüşhane'de kene faciası

GÜMÜŞHANE'DE kenenin ısırdığı kişi, tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde öldü.


  Habere gitti, oğlunun cesediyle karşılaştı

SİVAS'IN Şarkışla ilçesinde minibüs ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 21 kişi yaralandı.


  Mermer ocağında göçük: 1 ölü, 2 yaralı

YOZGAT'IN Boğazlıyan ilçesindeki mermer ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.


  XP’nin perakende satışı durduruldu

Microsoft, Windows XP işletim sisteminin perakende satışını durdurdu.


  Güneş enerjili şapka serinletiyor

Güneş enerjili şapka serinletiyor nAŞIRI sıcakların etkili olduğu bugünlerde vatandaşlar, bu etkiyi en aza indirmek için çeşitli yollar deniyor.


  ‘Acarlar Longozu’ dünyaya açılacak

CUMHURBAŞKANLIĞI Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen, Sakarya’nın Karadeniz kıyılarında bulunan ve Türkiye’nin iki su basar ormanından biri olan Acarlar Longozu’nu Türkiye ve dünyanın ilgisine sunacaklarını belirtti.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır