"Gerçekten" haber verir 01 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ARAGONES'E ‘KAL’ BASKISI

EURO 2008'DE FİNALDE ALMANYA'YI DEVİREN İSPANYA'YI ŞAMPİYON YAPAN TEKNİK DİREKTÖR LUİS ARAGONES, "KAL" ÇAĞRILARINA KARŞILIK, "ARTIK ÇOK GEÇ" CEVABINI VERDİ. FENERBAHÇE İLE ÖN SÖZLEŞME İMZALAYAN TECRÜBELİ ÇALIŞTIRICININ MİLLÎ TAKIMDA KALMASI İÇİN BAŞBAKAN ZAPATERO VE FUTBOLCULAR BİLE DEVREYE GİRDİ.


İspanyollar kupayı kutluyor

İSPANYA BASINI 44 YIL ARADAN SONRA GELEN AVRUPA ŞAMPİYONASI KUPASI İLE İLGİLİ OLARAK, "AVRUPA'NIN KRALLARI ŞAMPİYON. AVRUPA'YI FETHETTİK" BAŞLIKLARIYL

Sağlam, Rüştü'ye destek verdi

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ ERTUĞRUL SAĞLAM, ''BİR MAÇ ÖNCE RÜŞTÜ'YÜ KAHRAMAN İLAN EDENLER, BİR MAÇ SONRA MAALESEF DEĞİŞİK DEĞERLENDİRMELER YAPABİLİYORL


  Trabzon Valisi 4 bin 548 adet kombine kart aldı

TRABZONSPOR'DA 2008-2009 sezon öncesi kombine kart satışları sürürken Trabzon Valiliği, 4 bin 548 adet kombine kart aldı.


  Beşiktaş, Ekrem Dağ için 1 milyon Avro ödeyecek

BEŞİKTAŞ Kulübü, Gaziantepspor'dan transfer ettiği Ekrem Dağ'ın transfer ücretiyle ilgili İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) açıklama gönderdi.


  Mehmet Topuz'un Beşiktaş'la anlaştığı haberi yalanlandı

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, milli futbolcu Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaşmasının söz konusu olmadığını, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.


  Hamit UEFA'nın karmasına seçildi

HAMİT ALTINTOP UEFA TARAFINDAN ŞAMPİYONANIN EN İYİ 23 OYUNCUSU ARASINA SEÇİLDİ. TURNUVANIN EN İYİ OYUNCUSU İSPANYOL ORTA SAHA OYUNCUSU XAVİ HERNANDEZ OLDU.


  Alex: Aragones'in yaşına değil, işine bakılmalı

FENERBAHÇE kaptanı Alex de Souza önümüzdeki günlerde göreve başlayacak İspanyol teknik direktör Luis Aragones için "Onun yaşına değil, işine bakılmalı" dedi.


  Fenerbahçe'nin rakibi bugün belli oluyor

ŞAMPİYONLAR Ligi 2. Ön Eleme Turunda Fenerbahçe'nin rakibi bugün İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Merkezi'nde yapılacak kura çekimiyle belli olacak.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır