"Gerçekten" haber verir 07 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bir şair ölmüş diyeler

UZUN SÜREDİR KANSER TEDAVİSİ GÖREN 69 YAŞINDAKİ ŞAİR ERDEM BAYAZIT VEFAT ETTİ. BAYAZIT ARDINDA, ŞİİRSEVERLERİN DİLLERİNDEN DÜŞÜRMEDİĞİ ONLARCA ŞİİR BIRAKTI.



Amerika-İzmir kucaklaşması

Gazetemiz yazarlarından Robert Miranda ve Amerika’da İslâmın ve Risâle-i Nurlar’ın tanınması için yıllardır gayret sarfeden Süleyman Kunter ve oğlu İmran Kunter geçtiğimiz günlerde İzmir’i ziyaret etti. Yeni Asya İzmir okuyucularıyla iki kez sohbet etme imkânı bulan Süleyman Kunter ve Robert Miranda Amerika’da İslâm’ın tarihsel gelişimi, Risâle-i Nur’un inkişafı ve yapılan hizmetler hakkında bilgi verdiler.



Nida Tüfekçi Ödülü sahiplerini buldu

Yozgat'ta bu yıl ilk kez düzenlenen ‘’Nida Tüfekçi Altın Bağlama Kültür Sanat Ödülü’’ törenle sahiplerini buldu.



Tarihî sarnıç gün yüzüne çıkarılıyor

Kayseri'de tarihî bir sarnıç gün ışığına çıkarılıyor. Sarnıca bugün de şehrin en önemli su kaynaklarından biri olan Erciyes Dağı’ndan kanallarla su taşındığı belirlendi. Kayseri Müze Müdürü Hamdi Biçer, Kiçikapı semtinde daha önceden varlığı bilinen tarihî su sarnıcının bir kısmının yapılan kazı çalışmaları sonucu gün ışığına çıkarıldığını söyledi.



“Altın Karagöz” bugün başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’22. Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’’, bugün başlıyor Dünya ülkelerinin halk oyunları ekiplerini Bursa’da buluşturan yarışma, 7-12 Temmuz tarihleri arasında şehirde barış ve kardeşlik rüzgârları estirecek.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır