"Gerçekten" haber verir 07 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Millet yasağı unutmadı

GFK Türkiye’nin yaptığı ‘’tüketici güven endeksi’’ araştırmasına göre, tüketiciler, başörtüsü sorununu, AKP’nin kapatılma dâvâsını, ekonomiyi ve terör sorununu son bir ay içerisinde Türkiye’nin gündemindeki en önemli olay veya konu olarak belirtti.


METRİS CEZAEVİNE KONULDULAR

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı emekli orgeneral Şener Eruygur ile emekli orgeneral Hurşit Tolon,

Atalay: Ortada birbiriyle irtibatlı örgüt var

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ergenekon soruşturmasında iddianame sürecinin devam ettiğini belirterek, “Birbiriyle irtibatlı bir örgüt ortada. Şu anda


  Abant Platformu: Her türlü şiddete red

Abant Platformu’nun “Kürt Sorunu: Barışı ve Geleceği Birlikte Aramak” konulu 17. toplantısının, sonuç değerlendirmesinde, “Her türlü şiddetin ve şiddet içeren yöntemlerin mutlak olarak reddedilmesini, Kürt sorununun çözümü için vazgeçilmez bir ön şart addediyoruz”


  Soylu: İki partinin kavgasını izliyoruz

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, onlarca sorun varken, biri manevî değerler, diğeri laiklik ve Cumhuriyet değerleri üzerinden politika yapan iki partinin kavgasının izlenildiğini söyledi.


  Başbakanlık tezkeresi Meclis gündeminde

TBMM, bu hafta da mesaisini sürdürecek. TBMM Genel Kurulunun yarınki oturumunda, Lübnan’da, Birleşmiş Milletler UNIFIL bünyesindeki Türk askerinin görev süresinin, 5 Eylül 2008 tarihinden itibaren 1 yıl daha uzatılması için Hükümete izin verilmesini öngören Başbakanlık tezkeresi ele alınacak. Genel Kurulda, Elektrik Piyasası Kanununda değişiklik yapılmasını öngören tasarı da görüşülecek.


  Tarım ilâçları da reçeteyle satılacak

Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin, Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca yürütülen çalışma çerçevesinde 1 Ocak 2009 tarihinden itibaren tarım ilâçlarının reçete ile satılacağını bildirdi.


  Şırnak’ta 1 terörist yakalandı

Şırnak’ta güvenlik güçlerince bir terörist yakalandı. Güvenlik güçlerince icra edilen arama ve tarama faaliyeti esnasında terör örgütü mensuplarına ait 160 kilogram muhtelif gıda maddesi, bir başka faaliyet sırasında ise 1 adet el bombası ele geçirildi.


  Yurt dışındaki kültür varlıkları eşgüdümle korunacak

Yurt dışındaki taşınmaz kültür varlıklarıyla ilgili çalışmaları yürütmek amacıyla “Yurt Dışındaki Kültür Varlıkları Eşgüdüm ve Yönlendirme Kurulu” kuruldu.


  ‘’Medeniyetler İttifakı”nı Aydın yürütecek

‘’Medeniyetler İttifakı Projesi’’ni, Devlet Bakanı Mehmet Aydın yürütecek. Konuya ilişkin Başbakanlık’ın ‘’Görev Dağılımı’’ konulu genelgesi, Resmî Gazete’nin dünkü sayısında yayımlandı.


  Çocuklar "sevgi" bekliyor

Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu, çocuk yuvası ve yetiştirme yurtlarında barınan çocukların her türlü ihtiyacının devlet tarafından en iyi şekilde karşılandığını belirterek, ‘’Çocukların en büyük gereksinimleri, sevgi ve ilgi görmek’’ dedi.


  Denize düşen adam bu projeye sarılacak

Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Ekiz, gemilerden denize düşen kişinin hemen fark edilmesi için proje geliştirdiklerini söyledi.


  AB üyeliği, iç politikaya malzeme yapılmasın

Almanya Savunma Bakanlığı Müsteşarı ve Türkiye-Almanya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Thomas Kossendey, Türkiye’nin AB üyeliği konusunun Türkiye’de iç politikaya malzeme yapılmaması gerektiğini söyledi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır