"Gerçekten" haber verir 13 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bakanların faiz isyanı

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, “Merkez Bankasının geçen yıl şartlar çok müsaitken faizleri indirmeme konusundaki inadı ve ısrarlı tutumu”nun reel faiz yüzde 7,5 seviyesine getirdiğini söyledi.


Kömürümüz bize yeter

GENÇ Maden İşletmecileri Derneği (GEMAD) Başkanı Cemil Ökten, Türkiye’nin 8 milyar ton kömür rezervine sahip olduğunu, ancak bundan yararlanılamadığın

Makarna ve mantı da bardağa girdi

BARDAKTA mısır, dalında dondurma derken makarna ve mantı da bardakta satılmaya başlandı.


  İslâm Expo Londra’da açıld

AVRUPA'NIN en büyük İslâmî geleneksel, kültürel ve sanat fuarı olarak bilinen İslam Expo Fuarı, önemli isimlerin de katılımıyla Londra’da açıldı.


  Akdeniz ülkeleriyle ticareti geliştireceğiz

İSTANBUL Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, Akdenizli iş adamları olarak turizmden başlayarak birçok alanda ticaretlerini ve ekonomik işbirliklerini geliştireceklerini söyledi.


  Zammın gerekçesi kaynak oluşturmak

TÜKETİCİYİ Koruma Derneği İzmir Şubesi Başkanı Gülçin Tonguç, elektrikte otomatik fiyatlandırma sisteminin özelleştirmeye zemin hazırlamayı amaçladığını savundu.


  Gerçek bedele göre harç ödemeyene ceza

GAYRİMENKUL devir ve iktisaplarında, tapuda işlem yapıldıktan sonra, harcın gerçek alımsatım bedelinden daha düşük bir bedel üzerinden beyan edilip ödendiğinin tespiti halinde, aradaki farka isabet eden harç, yüzde 25 oranında vergi ziyaı cezası ile tahsil edilecek.


  ‘Sıcak para’ hacm 76 milyar dolara indi

YABANCI yatırımcıların Türkiye’de büyük bölümü Borsa ve devlet iç borçlanma senetlerinde (DİBS) tuttukları ve “sıcak para” olarak adlandırılan portföylerinin büyüklüğü, ekonomik göstergelerde kötüleşmenin ve siyasi belirsizliğin arttığı Haziran ayında, 9.4 milyar dolar küçülerek 76.2 milyar dolara kadar geriledi


  Hyundai'nin ilk LPG’li hibrid otomobili 2009’da satışta

HYUNDAİ, dünyada ilk kez geliştirilen yepyeni teknolojiye sahip çevre dostu otomobilini, 2009 yılında satışa sunmaya hazırlanıyor.


  Sebze ve meyvedeki ucuzluğu değerlendirin

SEBZE ve meyve fiyatlarının son yılların en düşük seviyesine geldiği şu günleri tüketicilerin iyi değerlendirmesi önerildi.


  Psikoteknik muayene raporunuzu alın

KARAYOLU Taşıma Yönetmeliği gereği ticari amaçlı yolcu ve yük taşımacılığı yapan sürücülerden 5 yılda bir istenecek ‘’psikoteknik muayene raporu’’ uygulaması zorunluluğunun yılbaşından itibaren başlayacağı bildirildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır | Site yöneticisi | Editör