"Gerçekten" haber verir 07 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

HEM GENİŞ, HEM EKONOMİK

Nissan Note amcası X-Trail gibi yumuşak ayarlanmış süspansiyonu sayesinde yoldan gelen darbeleri içeri iletmemesi ile ve yoldan çıkma eğilimi göstermemesi ile oldukça başarılı.



HYUNDA, DÜNYADA İLK BEŞTE

Hyundai Otomotiv Grubu, her yıl düzenli olarak hazırlanan Automotive News Global Pazar Verileri Raporu'na göre 2007 yılındaki 3 milyon 961 bin 629 adetlik toplam satışıyla dünyanın en büyük beşinci otomotiv üreticisi konumuna yükseldi.



DAIHATSU'DAN YAZ HEDİYESİ

Daihatsu, sıcak yaz günlerinde kullanıcılarını ferahlatacak fırsatlar sunuyor.



PORSCHE TUTKUNLARI İSTANBUL PARK'TA BULUŞTU

BÜTÜN dünyada 60. yılını kutlayan Alman lüks spor otomobil ve arazi aracı üreticisi Porsche'nin ülkemizdeki temsilcisi Doğuş Otomotiv-Porsche ile Porsche Club Türkiye'nin birlikte düzenlediği test sürüşü aktivitesi, İstanbul Park'ta gerçekleştirildi.



VEYSEL EROĞLU'NDAN FORD'A ÇEVRE ÖDÜLÜ

HER YIL olduğu gibi, bu yıl 14.sü Kocaeli Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin en prestijli çevre ödüllerinden biri olarak kabul edilen "Şahabettin Bilgisu" Çevre ödülüne bu yıl "Çevre Yönetim Sistemi" ile Ford Otosan İnönü Kamyon, Motor ve Aktarma Organları fabrikası lâyık görüldü.



SUZUKİ SWİFT, 1 MİLYONU GEÇTİ

ÜRETİMİNE 2004 yılında Japonya'da başlanan Suzuki'nin dünya pazarındaki ilk stratejik modeli ve en çok satan otomobili yeni nesil Swift, 3 yıl 8 ay gibi kısa bir zamanda 1 milyonluk satış sınırını aştı.



KİA'DAN ESNAFA KAMPANYA

KİA’NIN Temmuz ayı boyunca geçerli olan ticarî araç kampanyası dahilinde K 2500 TCI ve K 2700 modellerine çok özel avantajlar sunuluyor.



SKODA AUTO, SATIŞLARINI % 18,4 ARTTIRMAYI BAŞARDI

SKODA Auto, 2008 yılında yakaladığı artan satış grafiği ile iç ve dış pazarlarındaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf
© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır