"Gerçekten" haber verir 22 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Adı konulmamış arabulucuyuz

İran’ın nükleer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Ali Babacan, Türkiye’nin adı konulmamış bir arabulucu konumunda olduğunu söyledi. Babacan, “Türkiye’nin tüm taraflarla kolay diyalog imkânı olması, tarafların hassasiyetini anlayabilmesi görüşmeleri bir bakıma kolaylaştırıcı bir rol oynuyor” dedi.


Rice: İran ciddî değil

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, İran’ı hafta sonunda yapılan nükleer programla ilgili müzakerede ciddî olmamakla suçladı ve yeni yaptırımlara m

Tatbikatlara petrol tasarrufu

İngiltere Hava Kuvvetleri, 500 milyon sterlin ek maliyet getiren petrol fiyatları sebebiyle eğitim uçuşlarını azaltmayı planlıyor. Ordu, pilotları sim


  Şalit ile Barguti takas mı ediliyor?

İSRAİL'İN Gazze Şeridi’nde iki yıl önce kaçırılan asker Gilad Şalit karşılığında El Fetih liderlerinden Mervan Barguti’yi serbest bırakmaya hazırlandığı bildirildi.


  Mullen’den Obama’nın takvimine çekince

ABD Genelkurmay Başkanı Oramiral Michael Mullen, Irak’tan koşulsuz olarak 2 yıl içinde çekilmeyi içeren bir takvim ilân etmenin çok tehlikeli olacağını, bunun Irak’ta ekonomik ve siyasal açıdan sağlanan gelişmeleri tehlikeye sokacağını söyledi.


  Müslüman Kardeşler’e karşı toplu tutuklama kampanyası

MISIR'DA polis, en büyük muhalefet grubu Müslüman Kardeşler örgütünün 39 üyesini tutukladı.


  Fas AKP’sine yeni başkan

FAS'TA ana muhalefetteki Adalet ve Kalkınma Partisi yeni genel başkanını belirledi.


  Chavez: Ben çenemi kapatmam

VENEZUELA Devlet Başkanı Hugo Chavez, Şili’de yaklaşık 8 ay önceki İberya-Latin Amerika zirvesinde kendisine “Kapa çeneni” diye bağıran İspanya Kralı Juan Carlos’a hitaben, “Sana sarılmak hoşuma gidecek, ama sen biliyorsun çenemi kapatmayacağım” dedi.


  ‘İsrail’den büyük ayıp’

İSRAİL askerlerinin Batı Şeria’da aralarında bir kadın Hamas milletvekilinin de olduğu 20 kişiyi gözaltına aldığı bildirildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır