"Gerçekten" haber verir 22 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Çiftçiye mazot ve gübre desteği verilecek

OSMANİYE Tarım İl Müdürü Ali Çeribaş, Çiftçi Kayıt Sistemi’ne dahil olan çiftçilere mazot ve kimyevi gübre destekleme ödemesinin başladığını söyledi.


BEŞ AYDA 7 MİLYAR YTL KÂR ETTİLER

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Tevfik Bilgin, Mayıs 2007'de aktif büyüklüğü 517 milyar YTL olan bankacılık sisteminin Mayıs 2

OSMANİYE Tarım İl Müdürü Ali Çeribaş, Çiftçi Kayıt Sistemi’ne dahil olan çiftçilere mazot ve kimyevi

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Umman ve Bahreyn’den oluşan Körfez Dayanışma Konseyi (GCC) ülkelerinin 2007 yılında petrold


  Kamu kurumlarına özel banka yolu açıldı

KAMU kurumları, her türlü mali kaynaklarını özel bankalarda da değerlendirebilecek.


  “Kredi kartı aidatı alınamaz” kararı Resmi Gazete’de

YARGITAY 13. Hukuk Dairesi’nin, bankaların müşterilerinden “kart ücreti” tahsil edemeyeceği yönünde verdiği karar, Resmi Gazete’de yayınlandı.


  Millî Piyango Ağustos’ta ihaleye çıkacak

MİLLÎ Piyangoda özelleştirme süreci başlıyor. Ağustos ayı içinde ihaleye çıkarılması planlanan Piyangoda, hasılatın yüzde 17’sini işletici firma alacak.


  SOCAR'dan yeni rafineri

PEKİN'in yüzde 51 hissesini TURCAS ile birlikte alan Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR, Hazar petrolünü işleyerek Petkim’e hammadde sağlamak amacıyla İzmir Aliağa’da rafineri kurmayı planlıyor.


  Bakü-Kars arası uçak seferleri başladı

BAKÜ-KARS arasında karşılıklı uçak seferleri başladı.


  Destekler arttırılsın, kredi borçları ertelensin

TÜRKİYE'DE bu yıl da etkili olan kuraklıktan en çok etkilenen illerin başında gelen Şanlıurfa’da üreticiler, gübre, mazot ve tohumluk desteğinin artırılmasının yanında özel bankalara olan kredi borçlarının da 1 yıl faizsiz ertelenmesini istiyor.


  Kira ve ücret bankaya yatacak

KİRA ve ücretleri bankaya yatırma zorunluluğu geliyor. Hazırlanan tebliğ taslakları onaylanırsa 500 YTL ve üzerindeki ev ve işyeri kiraları ile her türlü ücret bankaya yatırılacak.


  Avrupa’da bankalar 120 milyar euro kaybedebilir

AVRUPA'DA Avrupa’da bankaların gelecek 3 yıl içinde, mortgage ve tüketici kredilerinden 120 milyar euro (190 milyar dolar) kaybedebilecekleri, bundan en çok etkilenen ülkelerin İngiltere, İspanya ve İrlanda olacağı belirtildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır