"Gerçekten" haber verir 25 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

İpek yolu canlanIyor

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesinin temel atma töreni, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i Kars'ta bir araya getirdi. Gül, törende yaptığı konuşmada bu proje ile tarihî İpekyolunun tekrar canlandığını söyledi.


SAVCILIK 14 TEMMUZ'DA TESLİM ETMİŞTİ

Yaklaşık 14 ay önce başlatılan ve şimdiye kadar 7 ayrı operasyona kaynaklık eden Ergenekon soruşturmasının, 6. operasyona kadarki bölümünde elde edile

Londra’dan Çin’e kesintisiz ulaşım

Orta Asya cumhuriyetleri ile kesintisiz demiryolu bağlantısının sağlanmasına imkân sağlayacak Bakü-Tiflis-Kars demiryolu projesinin hayata geçirilmesi


  OKS sonuçları bugün açıklanıyor

OKS 1 yerleştirme sonuçları bugün açıklanacak. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilecek yerleştirme işlemlerinin sonuçları, Bakanlığın internet sitesinden yayınlanacak.


  “İstanbul ve Ankara’nın suyu sağlıklı, İzmir’inki içilemez”

ÇEVRE ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul ve Ankara’nın içme suyunda sağlık açısından herhangi bir sorun olmadığını belirterek, sadece İzmir’in suyunda fazla miktarda arsenik olduğunu ve bunun sebebinin de İzmir Belediyesi’nin ihmali olduğunu söyledi.


  Sigara tiryakisine ceza yağdı

MALİYE Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürü Ömer Duman’ın verdiği bilgiye göre, 19 Mayıs’ta yürürlüğe giren Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Kanun uyarınca 1931 Mayıs tarihleri arasında 3 bin 130,45 YTL idarî para cezası kesildi.


  21 Ağustos’ta 18 bin öğretmen atanacak

EĞİTİM kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılayabilmek üzere, ilk atama biçimiyle 43 alandan 15 bin 200 ilk atama, açıktan atama biçimiyle 29 alandan 300, kurumlar arası atama biçimiyle 18 alandan 100 ve Beden Eğitimi alanına millî sporcu olanlardan 144 olmak üzere toplam 15 bin 744 kadroya atama yapılacak.


  Orman yangınlarında sabotaj şüphesi

BURSA'NIN Kestel ilçesine bağlı Barakfakih beldesi yakınlarında dün iki ayrı yerde başlayan ve 6 hektarlık alanın tahrip olmasına yol açan orman yangınının sabotaj sonucu çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.


  Ankara'da sünnet şöleni

ANKARA'DA Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli ve muhtaç ailelerden 6 yaş üstü 2008 çocuğu sünnet ettirecek.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır