"Gerçekten" haber verir 24 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

GÖRMEYEN GÖZLERE IŞIK OLUYORLAR

Tarihi, bilimi, sanatı, yani hayata dair her şeyi geleceğe taşımasına rağmen, beş duyu organından sadece gözlere hitap eden kitaplar, aslında görme engellilerin de hayatla bağlarını sağlayan en önemli kaynak...



Zeugma arkeolojik park oluyor

ZEUGMA Antik Kenti’nde yapılacak bilimsel kazı ve çalışmaların bu ayın sonuna doğru başlatılacağı, Zeugma’nın arkeolojik bir park haline getirilmesinin amaçlandığı bildirildi.



‘’DÜNYA İLE TEMAS’’ TİYATROYLA SAĞLANACAK

İSTANBUL 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Gösteri ve Sahne Sanatları Yönetmenliği, 2008 Avrupa Kültür Başkenti Liverpool’da 26 Temmuz-2 Ağustos arasında düzenlenecek ‘’Dünya ile Temas’’ tiyatro festivaline katılacak.



‘’Huruftan baskıya’’ matbaa sergisi

CUMHURİYET döneminde farklı matbaalarda kullanılan başta hurufat örnekleri olmak üzere birçok matbaa malzemesinin yer aldığı ‘’Hurufattan Baskıya’’ sergisi, Zaman Gazetesi merkez binasında açıldı.



TYB ve Bulgar Yazarlar Birliği işbirliği için toplandı

TÜRKİYE Yazarlar Birliği (TYB) ile Bulgar Yazarlar Birliği işbirliği toplantısı için İstanbul’da bir araya gelecek.



Eski cezaevinde yeni sergi

KAPATILARAK İstanbul Büyükşehir Belediyesine devredilen Bayrampaşa Cezaevinde, ‘’360 Derece Panoramik İstanbul Fotoğrafları Sergisi’’ açılacak.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır