"Gerçekten" haber verir 28 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

ÜST-ORTA SINIF SEGMENTİNE YENİLİKÇİ OPEL INSİGNİA DOPİNGİ

NEFES kesen tasarım ve öncü teknolojileriyle yeni Opel Insignia sedan ve hatchback modellerinin dünya tanıtımı 2008 Londra Motor Show'da yapılıyor.

Yeni Opel Insignia sahibinin hayat tarzına enerji katmak, makul bir fiyatla cesur tasarımın ve sürüş dinamiklerinin güçlü bir kombinasyonunu sunmak için tasarlandı. Insignia'nın zarif tasarımı, heykeltraşlık san'atıyla Alman hassasiyetinin buluşması olarak özetlenebilir. Insignia ile birlikte Opel iç mekândan hiçbir ödün vermeden üst-orta sınıf sedan sınıfına spor coupé tasarımını başarılı bir şekilde uygulamıştır. Hem hatchback hem de sedan modellerinde tam olarak 4.830 mm uzunluk ve 2.737 mm dingil mesafesi mevcuttur. Opel Insignia, yedi değişik motor seçeneği ile Türkiye pazarında İnsignia modelinin ön satışına 2008 yılı Ekim ayında başlangıç verilecek. Üstün süspansiyonu, tamamen yeni ergonomik koltukları ve çok sayıdaki saklama bölmeleriyle, Opel'in yeni üst modeli, uzun yolculukları rahat ve zevkli hale getirmek için tasarlanmıştır.

28.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Ford’un aile otomobili yorumu

  Suzuki, Türkiye'deki 25'inci yılını coşkuyla kutladı

  NISSAN MICRA 25. YILINI KUTLUYOR

  EKSPERLERE KARŞI YENİ DACİA SANDERO

  HYUNDAI'DEN SATIŞ VE KÂRLILIK BAŞARISI

  ÜST-ORTA SINIF SEGMENTİNE YENİLİKÇİ OPEL INSİGNİA DOPİNGİ

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır