"Gerçekten" haber verir 07 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'a yeni sponsor

GALATASARAY Spor Kulübü ve iştirakleri, Türk sporunda dev bir birlikteliği gerçekleştirdi ve Türk Telekom ile pazarlama, reklam ve tanıtım anlaşması imzaladı.

Sarı - kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Mevcut ana sponsorumuz Avea ile olan sözleşmemizin sona ereceği 2009/10 sezonundan itibaren, beş sezon boyunca ana sponsorumuz Türk Telekom olacaktır.'' denildi. Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: ''Türk Telekom ayrıca, Ali Sami Yen Spor Kompleksi içinde inşaatı süren yeni stat projemize de ismini veriyor. Böylece Avrupa'nın en iyileri arasında gösterilen yeni stadımız, açılışından itibaren 10 yıl süreyle Türk Telekom Stadı adıyla anılacak.'' Galatasaray Kulübünün 10 yıllık anlaşmadan yaklaşık 40 milyon dolar gelir elde etmesi bekleniyor.

4 BÜYÜKLER DESTEKLENECEK

Türk Telekom Grubu, Türk sporuna ve sporcusuna destek vermeye devam edeceğini açıkladı. Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada, Türk Telekom'un grup şirketleri ile birlikte spora destek için yapılan sponsorlukları yeniden yapılandırdığı belirtilerek, ''Buna göre dört büyük futbol takımının Türk Telekom ve Avea tarafından desteklenmesi hedefleniyor. Stratejinin ilk adımında 2009-2010 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere Türk Telekom, Galatasaray'a sponsor olacak'' denildi.

GENÇ YETENEKLER YETİŞECEK

Açıklamada, Türk Telekom'un grup şirketleri Avea ve TTNET ile birlikte Türkiye'de sporun evrensel değerlerinin gelişmesine katkıda bulunmak ve dünya standartlarında sporcuların yetiştirilmesi amacıyla Türk sporunu desteklediğibelirtilerek, ''Avea, dört büyük futbol takımı, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a sponsorluk yaparken, TTNET de futbol milli takımlarının ana sponsorluğunu yürütüyor'' ifadesi kullanıldı.

07.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'a yeni sponsor

  İlhan Mansız futbola geri dönmek istiyor

  YANAL: ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

  Oliveira'nın transferi bitti mi?

  Kerem Gönlüm'ün hedefi Avrupa

  Futbolda İspanya birinci,Türkiye 13. sıraya çıktı

  Pekin Olimpiyatları'nda 4 bin 550 doping testi

  Bahçelievler'e yeni bir spor kompleksi temeli daha

  Millî sporculara beden öğretmenliği fırsatı verildi

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır