"Gerçekten" haber verir 07 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Düşük kurla enflasyon aşağı çekilmez

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, kolaycılığa kaçarak, sadece TL’yi değerlendirerek enflasyonun aşağıya doğru çekilemediğini belirtti. Tüzmen, “Paramızın aşırı değerlendirildiği ortamda enflasyonu aşağıya doğru çekeceğimizi hesaplıyorduk ama yüzde 120’ye varan bir hesap hatası ile yanıldığımızı en sonunda anladık” dedi.


Memur masada

Memur maaşlarına gelecek yıl için yapılacak zam miktarının yanı sıra sosyal ve özlük haklara ilişkin taleplerin ele alınacağı toplu görüşmeler 15 Ağus

Bankalar göreve

Karapara aklama ve terörün finansmanıyla daha etkin mücadele edilebilmesi için Şüpheli İşlem Tebliği yenileniyor. Buna göre, bankalar, şüpheli buldukl


  Pastırma-sucuk satışlarına gurbetçi dopingi

TATİLLERİNİ memleketleri Kayseri’de geçirmeye gelen gurbetçiler, pastırma ve sucuk satışlarını yüzde 50 artırdı.


  Türkiye’nin hedefi altın çağ olmalıdır

AVRASYA Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, Türkiye’nin yeni, taptaze bir başlangıca ve atılıma ihtiyacı olduğunu belirterek, ‘’Ülkenin önüne altın çağ hedefi konulmalıdır’’ dedi.


  BTC’de patlama oldu petrol akışı durdu

BAKÜ-TİFLİS-CEYHAN (BTC) Ham Petrol Boru Hattı’nın Refahiye bölümünde patlama meydana geldi, patlamanın ardından yangın çıkması üzerine petrol akışı durduruldu.


  Buğday taban fiyatı bir an önce açıklanmalı

IĞDIR Ziraat Odası Başkanı Tülay Işık, buğday taban fiyatının bir an önce açıklanması gerektiğini belirtti.


  AKİB: İhracatımızla birlikte problemlerimiz de artıyor

AKDENİZ İhracatçı Birlikleri (AKİB), Temmuz ayında geçen yıla oranla yüzde 60’lık ihracat artışı sağladı ve 5 milyar dolarlık 2008 yılı toplam ihracat hedefine şimdiden ulaştı.


  Belirsizlik yatırımcının hızını kesmedi

KÜRESEL piyasalardaki kriz ve içerideki siyasi belirsizliğe rağmen Türkiye’de ilk 6 ayda 11 milyar dolarlık birleşme ve satın alma oldu.


  İlköğretim öğrencisinin kırtasiye masrafı 100 YTL

EĞİTİM öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kalırken, sezon hazırlığını sürdüren kırtasiyecilerin raflarını yeni ürünler doldurmaya başladı.


  Hipermarketler kasapları da vurdu

ADANA Kasaplar ve Tavuk, Balık Eti Satıcıları Odası Başkanı Murat Yağmur, şehir merkezlerinde hemen hemen her sokak başında açılan büyük marketlerin küçük esnafı iflasın eşiğine getirdiğini belirterek, yılın 6 aylık döneminde, kayıtlı 312 esnafın işyerlerini kapattığını söyledi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır