"Gerçekten" haber verir 18 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Hani JİTEM yoktu!

Bir “fikri takip” hatası daha!

Bakıyoruz, gözaltındaki emekli askerlerin hepsi JİTEM’ci olduklarını söylüyorlar.

JİTEM’in, Jandarmanın gizli istihbarat teşkilatı olduğu ve “kontr-gerillamsı” işler yaptığı hep iddia edildi. Son günlerinde tanıma fırsatı bulduğum Cem Ersever ayrıldığı JİTEM hakkında ötmeye başlayınca öldürüldü.

JİTEM’le ilgili iddialar ne zaman gündeme gelse hep yalanlandı. Hatta bundan yaklaşık 10 yıl önce Genelkurmay, “JİTEM diye bir örgütlenmemiz yok” diye resmi açıklama yaptı.

Şimdiyse, gözaltındaki emekli asker ve bazı sivil bağlantıları, bizzat JİTEM’ci olduklarını söylüyorlar. Ortaya çıkan manzara da şu: JİTEM varmış, tasfiye edilmiş. Tasfiyeden sonra emekli olanlar boşluğa düşmüş ve bir şekilde aralarındaki kontağı sürdürmüşler.

Hani yıllarca JİTEM aleyhinde sadece kendileri yayın yapan İlhan Selçuk’ları Perinçek’leri dışarıda tutun, Ergenekon’a neredeyse “Eski JİTEM’ciler Çetesi” diyeceğim.

Ya da ortada bir çete varsa, aslında varolmadığı ya da tasfiye dildiği söylenen JİTEM’in ta kendisi! Ergenekon Savcısının dikkatini çekerim!

Nasıl mı?

Malum Veli Küçük, Muzaffer Tekin de JİTEM’ciymiş. Eskiden hep JİTEM’i yalanlıyorlardı, şimdi ne diyecekler merak ediyorum.

Son 3 kişilik gözaltında evinde bomba bulunduğu iddia edilen emekli albay Arif Doğan da JİTEM’ci… Gözaltındaki ifadesinde JİTEM’ci olduğunu bizzat kendisi şöyle itiraf ediyor:

“JİTEM’in dağlarda uygulayıcısıydım. Ergenekon’la alakam yoktur”

Eeeee. Hani JİTEM yoktu? Hani Genelkurmay resmen “valla billa yok” diye yalanlamıştı? Şimdi Genelkurmay’dan yeni bir açıklama almak hakkımız değil mi? Var mı yok mu, bir kez daha açıklasınlar!

Bugün, 17.8.2008

Hakan Aygün

18.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Firarlar ve Ergenekon

  Bir varmış bir yokmuş

  Hani JİTEM yoktu!

  Yolsuzluklar siyasetin yolunu tıkar

  İslâm akıllara durgunluk veren bir hızla yayılıyor

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır