"Gerçekten" haber verir 20 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

ESNAFTAN RAMAZAN ÖNCESİ ZAM UYARISI

ULUS Hali’ndeki esnaf, Ramazan ayının ilk haftasında bir çok üründe yüzde 20 ile 30 arasında fiyat artışı olabileceğini belirterek, vatandaşlara iftariyelik alış verişlerini erken yapmaları çağrısında bulundu.

Ankara’nın en eski alış veriş merkezlerinden Ulus Hali, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde hareketlenmeye başladı. Bazı vatandaşlar, Ramazan ayında gıda ürünlerinde fiyat artışı yaşanabileceği düşüncesiyle iftariyelik alış verişlerini şimdiden yapmaya başladı. İşlerin durgunluğundan yakınan esnaf ise okulların açılma dönemi ile Ramazan ayının aynı döneme gelmesi dolayısıyla Eylül ayında işlerin yoğunlaşmasını bekliyor. Ulus Yenihal Derneği Başkanı Arap Yardımcı, yaptığı açıklamada, haldeki fiyatların şu an için uygun olduğunu ancak Ramazan ayının başladığı 1 Eylül ile 8 Eylül arası bazı ürünlerde fiyat artışı yaşanabileceğini söyledi.

Her Ramazan fiyatların yüzde 30 oranında arttığını ifade eden Yardımcı, ‘’şu an işler çok durgun ve fiyatlar da makul düzeyde. Ama Ramazan ayının ilk haftasında işler yoğunlaşır. Fiyat artışları da o dönemde yaşanır. Bunun için vatandaşlar, Ramazan alış verişlerini şimdiden yapmaya başlasın, iftariyeliklerini şimdiden alsın’’ dedi.

/ Ankara

20.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  İŞÇİ, TASARRUFU UNUTTU

  MÜTEAHHİTLERİ FİYAT FARKI ENDİŞESİ SARDI

  İpek Yolu, ihracat yolu olacak

  ESNAFTAN RAMAZAN ÖNCESİ ZAM UYARISI

  Trabzon-Sochi hızlı vapur seferleri başlıyor

  Yeni teşvik yasası yolda

  Tahinin kilosu 10 ytl oldu

  TOKİ'den konut alanlara damga vergisi kolaylığı

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır