"Gerçekten" haber verir 20 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Mahmut Özgener, 202 oyla yeni başkan

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda, tek başkan adayı olan Mahmut Özgener, 202 oyla federasyonun 38. başkanı oldu.

Eski federasyon başkanı Hasan Doğan’ın vefatı nedeniyle boşalan Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimi için yapılan olağanüstü genel kurulda, 173 delegenin imzasıyla başkan adayı gösterilen Mahmut Özgener, genel kurula katılan 216 delegeden, 202’sinin oyunu alarak başkanlığa seçildi. Seçimlerde 14 oy de geçersiz sayıldı. Seçim sonucunun açıklanmasının ardından, kısa bir konuşma yapan yeni başkan Özgener, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceklerini ve Türk futbolunun daha ileriye gitmesi için çalışacaklarını söyledi.

SEÇİLMEDEN ÖNCE NE DEDİ?

TFF Başkan Adayı Mahmut Özgener ise olağanüstü genel kuruldaki konuşmasında, ‘’Türk futboluna güven ve adaleti sağlamak için yola çıktık’’ dedi. 5 Temmuz akşamının Türk futbol ailesinin üzüntüyle karşılaştığı bir gün olduğuna dikkati çekerek, ‘’Değerli başkanımız Hasan Doğan’ı kaybetmenin üzüntüsünü tüm milletçe yaşadık. Rahmetli başkanımız Hasan Doğan ile başladığımız bu yolda Türk futboluna güven ve adalet olgusunu yerleştirmek için önemli adımlar attık. Bizler çıtayı iyi bir yere çıkardık. Bundan sonra da hiçbir şahsi davranışın olamayacağı ve bu çıtayı ancak yukarı çıkarabilecekleri bir ortam hazırladık’’ diye konuştu. Projeler için destek veren kulüp temsilcilerine teşekkür eden Özgener, şunları söyledi: ‘’Hasan Doğan’ın başlattığı projeleri devam ettirmedeki kararlığımıza verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim. Tek amacımız Türk futboluna hak ettiği değeri sağlamak. Türk futbolu için çalışmalarımızın 6 aylık döneminde nasıl yürüdüysek, bundan sonra aynen devam edeceğiz. Bu yolda hiç taviz vermeyeceğiz. 14 ilde yapılan bir ankette Türk toplumunun güvendiği kurumlar arasında (A) Milli Takımın ilk sırada yer alması milletçe futbol ailesine ne kadar güvendiğimizin açık bir örneğidir’’ şeklinde konuştu. Özgener, eylül ayında Ermenistan maçıyla başlayacak Dünya Kupası grup elemeleri maratonunu da başarıyla tamamlayacaklarını ifade ederek, sözlerini, ‘’Elemelerin Dünya Kupası’na katılmamızla sonuçlanacağından hiç kuşkumuz yok’’ diyerek tamamladı.

20.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Bugün 453. millî maça çıkıyoruz

  TURKCELL SÜPER LİG 50’Yİ DEVİRDİ

  PEKİN’DEN HABERLER....

  Ağrı Dağı'na 9. kez zafer tırmanışı

  Mahmut Özgener, 202 oyla yeni başkan

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır