"Gerçekten" haber verir 25 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Teknolojiyi konforla yaşayın

Bir zamanların lüks otomobil kavramları artık isim değiştiriyor. Adı geçtiğinde şöyle durduğumuz markalar artık bayrağı devrediyorlar. AUDİ A4 Satış fiyatı ve düşük yakıt tüketim değeriyle olduğu kadar zengin standart donanımlarıyla gelecekte adından çok bahsettirecek.



Dodge'un yeni oyuncusu ‘Journey’ yollarda

Hayatın değişen taleplerini karşılamak üzere tasarlanan Dodge Journey; spor amaçlı bir aracın pratikliğini ve kapasitesini bir binek aracın toplam verimliliği ile buluşturuyor.



Türkiye'de 50 kişiye sunulan bir ayrıcalık

1889 yılından itibaren 50 milyon Peugeot otomobil üretildi ve son 2 yıldır üretilen Peugeot 207 adedi 1 milyon üretim eşiğini aştı. Bu önemli başarıları kutlamak adına Peugeot, 207 RC modeli üzerinde bir Özel Seri çalışması yaptı.



Değer katan, tasarım ve güven veren kalite

RENAULT, özgün ve akıcı hatlarıyla baştan sona yenilenmiş Yeni Symbol'ü günışığına çıkartıyor. Türkiye'nin çok satan otomobili Renault Symbol yepyeni bir tasarımla otomobil severlerle buluşmaya hazırlanıyor.



Ford servislerinde Ramazan fırsatları devam ediyor

FORD Otosan, 3 yaş ve üzeri bütün otomobiller ve hafif-orta ticarî araçlara yönelik olarak hazırladığı kampanyada periyodik bakım ve onarım yaptıran müşteriler için sürprizler hazırladı: okulların açılma dönemine girerken çok şık ve kaliteli bir sırt çantası ve yakıt fiyatlarının el yaktığı bu dönemde Opet'den 30 YTL değerinde yakıt.



“Miray oto temizlik havlusu” ile otomobilinizi şımartın!

MİRAY Kozmetik, "Oto Temizlik Havlusu"nu otomobilini sevenler ve hijyene önem verenlerin beğenisine sunuyor. Kozmetik sektöründe hızla büyüyen Miray Kozmetik, ürettiği kaliteli ve cazip fiyatlı ürünler ile her geçen gün genişleyen ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır