"Gerçekten" haber verir 25 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Değer katan, tasarım ve güven veren kalite

RENAULT, özgün ve akıcı hatlarıyla baştan sona yenilenmiş Yeni Symbol'ü günışığına çıkartıyor. Türkiye'nin çok satan otomobili Renault Symbol yepyeni bir tasarımla otomobil severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Prestijli ön yüzü ve çekici profili ile Yeni Renault Symbol son derece şık bir görünüşe sahip. Sürücü ve yolcular konforlu ve özenli bir iç mekânda seyahat etmenin rahatlığını yaşıyorlar. Yüksek performanslı motor gamı, gerek benzinli gerekse dizel versiyonlarında tüketim açısından pazarın en tutumluları arasında yer alıyor. Yürüyen aksamı araca konfor ve etkin yol tutuş sağlıyor. Yeni Renault Symbol özgün ve çekici hatlara sahip bir sedan otomobil : 4,26 metre uzunluğu ve 1,43 metre yüksekliği ile dengeli boyutlar sergiliyor. Ön farların tasarımı aracın ön yüzünün prestijli karakterini güçlendiriyor. Arkada, aracın hatları sağlam ve göz alıcı. Ön panjur ve arka bagaj kapağı üzerine eklenen krom kaplama, tasarımındaki zarifliği pekiştiriyor. Aracın içinde de çekici tasarım ve kaliteli detay işçilik hemen hissediliyor.

25.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Teknolojiyi konforla yaşayın

  Dodge'un yeni oyuncusu ‘Journey’ yollarda

  Türkiye'de 50 kişiye sunulan bir ayrıcalık

  Değer katan, tasarım ve güven veren kalite

  Ford servislerinde Ramazan fırsatları devam ediyor

  “Miray oto temizlik havlusu” ile otomobilinizi şımartın!

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır