"Gerçekten" haber verir 25 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Dodge'un yeni oyuncusu ‘Journey’ yollarda

Hayatın değişen taleplerini karşılamak üzere tasarlanan Dodge Journey; spor amaçlı bir aracın pratikliğini ve kapasitesini bir binek aracın toplam verimliliği ile buluşturuyor.

BEŞ koltuk seçeneğinin yanı sıra, 5+2 koltuk konfigürasyonu seçeneğini de sunan Dodge Journey, 42 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Dodge Journey özellike 5+2 kişilik oturma düzeni ve iç mekândaki fonksiyonel tasarımıyla öne çıkıyor. Cesur ve sportif yapısıyla bütün dünyada yayılımını sürdüren Journey, Ağustos ayı itibariyle de bütün Türkiye'de tüketicilerin beğenisine sunuldu. Dodge Journey'nin motor seçenekleri arasında, tamamıyla yeni Getrag altı kademeli, çift debriyajlı otomatik şanzımanla birlikte kullanabilecek 2.0 litre turbo dizel motor yer alıyor. Benzinli motor seçenekleri ise ekonomik, 2.4 litre, sıralı dört silindirli ve yüzde 85'e kadar etanol ile çalışabilen 2.7 litre, esnek yakıtlı, V-6 motordan oluşuyor. Zeminde ve ön yolcu koltuğu minderinin altındaki gizli geniş saklama bölmeleri, yakıt tasarruflu ve güçlü güçlü dizel motoru ile Dodge Journey'i esnek, işlevsel ve kullanması eğlenceli bir araç yapmada benzersiz kılıyor. Araçlarını çok yönlülük açısından yetersiz bulan müşterilere oldukça cazip gelecek olan Dodge Journey Türkiye'de 42 bin Eurodan başlayan çok uygun bir fiyat ile satışa sunuldu.

25.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Teknolojiyi konforla yaşayın

  Dodge'un yeni oyuncusu ‘Journey’ yollarda

  Türkiye'de 50 kişiye sunulan bir ayrıcalık

  Değer katan, tasarım ve güven veren kalite

  Ford servislerinde Ramazan fırsatları devam ediyor

  “Miray oto temizlik havlusu” ile otomobilinizi şımartın!

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır