"Gerçekten" haber verir 03 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

En düşük memur maaşı 1.163 YTL

MEMUR Konfederasyonlarıyla kamudaki toplu görüşmelerde varılan uzlaşma sonrasında en düşük memur maaşına aile ve çocuk yardımıyla birlikte Ocak’ta 45 YTL, Temmuz’da ise 52 YTL zam gelecek.


Rusya’ya sebze -meyve ihracatında sorun yok

TARIM ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Rusya’ya yapılan sebze meyve ihracatında, gümrüklerde bir sorun yaşanmadığını söyledi.

Prim borçlarında son hafta

GELEN yoğun talep üzerine 20 gün uzatılan prim borçlarının yeniden yapılandırılmasında başvuru süresi 8 Eylül’de sona eriyor.


  Otomotiv ihracatı rekora koşuyor

EKONOMİNİN lokomotifi konumundaki otomotiv sektörünün ihracatı, yılın 8 ayında yüzde 37,5 oranında artarak 17 milyar 312 milyon dolara ulaştı.


  İngiltere’de, yeni ev alacaklara faizsiz kredi

İNGİLTERE'DE hükümetin, durgun emlak piyasasını canlandırmak için ilk kez ev alacak olan ve belli bir gelirin altında bulunan kişilere, alacakları evin değerinin yüzde 30’una kadar varan faizsiz kredi vermeye hazırlandığı bildirildi.


  3. sürgün çay alımı ay sonuna bitecek

ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, sürdürdükleri yaş çay kampanyasının bu ay sonundan önce biteceğini tahmin ettiklerini söyledi.


  Aytaç’tan yöresel köfteler

GIDA sektöründe önemli bir marka olan Aytaç, donuk ürünler grubuna yenilerini ekledi.


  IFC’den Petlas’a 250 milyon dolar kredi

TÜRKİYE'DE ilk ve tek askerî uçak lastiği üretebilen lastik fabrikası konumunda bulunan Petlas Lastik Sanayii ve Ticaret A.Ş, Uluslararası Finans Kuruluşu (IFC) ile 250 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır