"Gerçekten" haber verir 03 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Küçük boyutlar, büyük keyifler

Dışarıdan bakıldığında küçük görünen 5 kişilik araç, oldukça geniş bir hayat alanı sunuyor ve hatchback otomobillerde pek rastlamadığımız eşya gözleri de mevcut. Hem iç mekân, hem de dış mekânda yenilenen tasarımı ile dikkat çekiyor.



Hyundai i30'a güvenlikten 5 yıldız

Hyundai'nın kompakt segmentteki başarılı otomobili i30, dünyanın en saygın güvenlik derecelendirme kuruluşlarından olan Euro NCAP'in gerçekleştirdiği çarpışma testlerinde en yüksek derece olan 5 yıldızı alarak güvenlikteki kalitesini bir kez daha ispatladı.



En sportif Audi TT Türkiye'de

İLK olarak 2008 Detroit Otomobil Fuarı'nda tanıtılan TT model ailesinin en güçlü versiyonu Audi TTS, ülkemizde de satışa sunuldu.



HERKES GRANDE PUNTO'NUN PEŞİNDE

2009 model yılına yeniliklerle giren Fiat Grande Punto, iç ve dış tasarımındaki yenilikleri, yeni Fun versiyonu ve pek çok kişiselleştirme opsiyonuyla artık daha da iddialı.



YENİ SEAT IBIZA TÜRKİYE'DE!

VW grubu bünyesinde yer alan SEAT'ın giriş sınıfındaki temsilcisi Ibiza'nın 4. nesil versiyonu, ilk etapta 5 kapılı hatchback karoser formu ve 1.2 litre 70 HP'lik benzinli motor seçeneğiyle ülkemiz yollarına çıkmaya başladı.



Değer katan tasarımıyla ekonomik bir sedan

Renault, Moskova Otomobil Fuarı'nda, Renault Kontrat 2009 planının yeni bir modelini günışığına çıkartıyor: Yeni Renault Symbol.



Skoda Fabia ilk ralli testini başarıyla geçti

SKODA Fabia Super 2000'in ilk örneğinin test sürüşleri devam ediyor. Barum Rallisinde kamuoyunun önüne çıkan ikinci nesil Fabia Super 2000, FIA Yönetmeliklerine uygun olarak geliştirildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır