"Gerçekten" haber verir 07 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Milletin temsilcisi TSK değil TBMM

Gazeteci-yazar Şahin Alpay, silâhlı kuvvetlerin siyasi otoritenin denetimine tabi olmadığı yerlerin yalnızca, ordunun ulusu temsil etme iddiasını taşıdığı askerî rejimler olduğunu belirterek, “Türkiye ise bir demokrasidir ve burada ‘ulus’un temsilcisi TSK değil TBMM’dir” dedi.


ÖNŞARTSIZ TEMAS ÇAĞRISI

ABD'de yayınlanan Time dergisi, Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan'ın bu hafta ülkesinin diplomatlarına hitaben, "Geçmişi unutmadan geleceğe bakmalıyı

Babacan: Azerilerden tepki olmaz

Dışişleri Bakanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Gül’ün Ermenistan ziyaretinin Azerbaycan’da rahatsızlık meydana getirip getirmediğiyle ilgili bir soruyu c


  Ülkesi savaşta, kendisi Reina’da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Türkiye’ye gelen Gürcistan Başbakanı Lado Gurgenidze, gece soluğu eğlence merkezi Reina’da aldı.


  Burns, ortaklığı yeniden teyit etti

ABD Dışişleri Bakanlığının siyasi işlerden sorumlu Müsteşarı William Burns’ün önceki gün Türkiye’ye yaptığı ziyarette, “ABD ile Türkiye arasındaki geniş kapsamlı ortak çıkarların altını çizdiği” bildirildi.


  Siirt’te uzman çavuş şehit oldu

SİİRT'İN Baykan ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada, 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker yaralandı.


  Bu yalanlara kanmayın

Emniyet, oğulları askerde veya şehit olan aileleri dolandırıcılara karşı uyardı. Bazı kişilerin bu aileleri takip ettiği, birkaç ay sonra da aileleri ziyaret ederek dolandırdığı tesbit edildi.


  Korkudan geceyi dışarda geçirdiler

ŞanlIurfa’da bazı vatandaşlar, ‘’deprem olacak’’ söylentileri sebebiyle geceyi dışarıda geçirdi.


  Türk Eğitim-Sen: 100 bin öğretmen ataması yapılmalı

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, yeni eğitim öğretim yılında “öğretmen açığının” sorun oluşuturacağını ileri sürerek, “2009 yılının Şubat ayına kadar 100 bin öğretmen ataması yapılmalıdır” dedi.


  2 hükümlüye, 45 eğitmen

CEZAEVLERİ ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü çalıştırdığı 2 hükümlüyü eğitmek ve gözetmek için tam 45 personel tuttu, 10 milyon YTL fatura çıktı!


  Boğaziçi Köprüsü’nde feci kaza: 2 ölü, 1 yaralı

ÜSKÜDAR'DA meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.


  Ramazan topu çağa yenik düştü

İzmİr’de, bir Ramazan geleneği olan, iftar ve sahur vakitlerinin top atışıyla ilân edilmesi, şehir sınırlarının genişlemesi üzerine, işlevini kaybettiği gerekçesiyle terk edildi.


  Enerji krizine karşı güneş paneli teklifi

Adnan Menderes Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Didem Evci, evlerin çatılarına konulacak güneş panelleriyle enerjinin çok ucuza mal edilebileceğini bildirdi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır