"Gerçekten" haber verir 07 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Hariri’den, Suriye’ye terör suçlaması

Lübnan’daki Suriye karşıtı çoğunluğun lideri Saad Hariri, Suriye’yi “terörizmi Lübnan’a ihraç etmek” ile suçladı. Hariri, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad’ın Lübnan’ın Trablusşam şehrindeki şiddet eylemlerine ilişkin sözlerinin ardından dün iftarda yaptığı açıklamada, “Lübnan’ın kuzeyine terörizmi ihraç edenlerin Lübnan’daki aşırılık konusunda endişelerini dile getirme hakkı yok” dedi.


Zerdari, Müşerref’e halef oldu

PAKİSTAN'DA suikaste kurban giden eski Başbakan Benazir Butto’nun kocası Asıf Ali Zerdari, devlet başkanı seçildi. Seçim Komisyonu Başkanı, Zerdari’ni

Köln Belediyesi’nden İslamofobi’ye karşı kongre

Almanya’nIn Köln Belediyesi Avrupa’da bir hastalık gibi yayılmaya başlayan İslamfobiye karşı 13 Eylül’de bir kongre düzenleyecek.


  Çelebi’ye saldırıda, 6 ölü

IRAK'TA, eski başbakan yardımcısı Ahmed Çelebi’yi hedef alan intihar saldırısında ölü sayısının 6 olduğu açıklandı.


  Kaddafi Rice’la gurur duyuyor

ABD Dışişleri Bakanı Rice tarafından ziyaret edilen Libya Devlet Başkanı Kaddafi, Rice’a olan hayranlığını, “Arkasına yaslanarak Arap liderlere emir verme şekline hayranım ve bundan gurur duyuyorum. Onu çok seviyorum. Ona hayranım” sözleriyle dile getirdi.


  AGİT: Rusya zorluk çıkarmıyor

AVRUPA Güvenlik ve İşbirliği Teşkilâtı , Rusya’nın, Gürcistan’da incelemelerde bulunan uluslar arası gözlemcilere zorluk çıkarmadığını açıkladı.


  İsrail-Suriye görüşmelerinde Amerikalı gözlemci

TÜRKİYE'NİN arabuluculuğunda 5. turu önümüzdeki haftalarda İstanbul’da gerçekleştirilecek İsrail-Suriye görüşmelerinde Amerikalı bir gözlemcinin de yer alacağı iddia edildi.


  ABD, Maliki’yi de gözlüyormuş

IRAK hükümeti, ABD’nin Iraklı yetkilileri gözetlediği yönündeki iddianın, ‘’güven eksikliğini’’ gösterdiğini belirtti.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır