"Gerçekten" haber verir 23 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Ölen bebeklere inceleme

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan bebek ölümleriyle ilgili olarak, İzmir’deki üniversitelerden gelen öğretim üyelerinden oluşan bir ekip inceleme yapıyor. Ölen bebeklerden birinin babası olan Musa Yaylak, “Daha ismini bile koymamıştık. Ölüm nedeniyle ilgili önce birşey söylemediler, sonra öğrendik ki hastane mikrobuymuş” dedi


Çevreye duyarlı konaklama tesisleri belgelendirilecek

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı, turizm işletmesi belgeli konaklama tesislerinden çevreye duyarlı olanları belgelendirecek.

Meslek eğitimine dev Alman yatırımı geliyor

Avrupa’nın en büyük meslekî eğitim okullarından Alman Eckert Schools yetkililerinin, Ortadoğu’ya yakınlığını da dikkate alarak, Adana ya da çevresine


  Kamu yönetiminde bir kalite sorunu var

DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, lisans eğitiminde alınan bilgilerin, görev alanındaki sorunları çözmede yetmediğini belirterek, ‘’Dolayısıyla bugün eğitimde bunun tabiî bir yansıması olarak kamu yönetiminde bir kalite sorunu vardır’’ dedi.


  Cumhurbaşkanı Gül BM’de

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül’ün 63. dönem BM Genel Kurulunun yüksek düzeyli toplantıları kapsamında BM’de yapacağı temaslar dün başladı.


  Tezkere uzatma teklifi TBMM’de

IRAK'IN kuzeyine sınır ötesi operasyona izin veren tezkerenin süresinin 1 yıl daha uzatılmasını öngören Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu. Başbakanlık Tezkeresine göre, Bakanlar Kuruluna, sınır ötesi operasyonlarla ilgili 17 Ekim 2008 tarihinden itibaren 1 yıl daha yetki veriliyor.


  ER-AH Havacılık ilk mezunlarını verdi

SÜLEYMAN Demirel Havaalanı’nda açılan ER-AH Havacılık Uçuş Okulu, ilk dönem amatör pilot mezunlarını verdi.


  Kaçak su kullanan 3 bin kişiye suç duyurusu

MALATYA'NIN içme suyu kaynağı Kaptaj’dan her gün 570 bin kişiye yetecek kadar su verilmesine karşılık kaçak ve kayıplar sebebiyle çeşitli bölgelerde su sorunu yaşanınca tedbirler arttırıldı ve kaçak su kullandığı belirlenen 3 bin kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu.


  Erguygur başka hastaneye nakledilebilir

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, ailesinin karar vermesi durumunda, Ergenekon tutuklusu Şener Eruygur’un başka bir hastaneye sevk edilebileceğini bildirdi. Mutlu, “Hayatî tehlikesi var, ama sevk için şartlar uygun. Buna ailesi karar verecek. Ailesiyle bu konuda henüz görüşmedik” dedi.


  6 kişi tutuklandı, 7 kişi serbest

‘’Ergenekon’’ soruşturması kapsamında gözaltına alınarak önceki gün adliyeye sevkedilen 13 kişiden 6’sı mahkemece tutuklanırken, 5 kişi savcılık, 2 kişi de mahkeme tarafından serbest bırakıldı.


  Vali Lekesiz kaza geçirdi

ÇORUM'UN Mecitözü ilçesi yakınlarında makam aracıyla kaza geçiren Amasya Valisi Celalettin Lekesiz ile eşi Zehra Lekesiz hafif yaralandı. Kazada, Vali Lekesiz’in makam aracıyla çarpışan diğer araç sürücü ve yanında bulunan eşi de yaralandı.


  Terör zararları karşılanıyor

İÇİŞLERİ Bakanı Beşir Atalay, terör ve terörle mücadeleden doğan zararların karşılanması sebebiyle Zarar Tespit Komisyonlarına yapılan 341 bin 429 başvurudan 89 bin 695’ine tazminat ödenmesine karar verildiğini bildirdi.


  Teröristlerle sıcak temas

HAKKÂRİ'DE teröristlerin açtığı ateş sonucu 1 güvenlik görevlisinin hafif şekilde yaralandığı bildirildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır