"Gerçekten" haber verir 23 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Erguygur başka hastaneye nakledilebilir

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, ailesinin karar vermesi durumunda, Ergenekon tutuklusu Şener Eruygur’un başka bir hastaneye sevk edilebileceğini bildirdi. Mutlu, “Hayatî tehlikesi var, ama sevk için şartlar uygun. Buna ailesi karar verecek. Ailesiyle bu konuda henüz görüşmedik” dedi.

Kocaelı Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, ailesinin karar vermesi durumunda, Şener Eruygur’un başka bir hastaneye sevkedilebileceğini bildirdi. Nazım Mutlu, yaptığı açıklamada, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Şener Eruygur için verdiği tahliye kararının ardından, Eruygur’un başka bir hastaneye sevk edilmesiyle ilgili kararı ailesinin vereceğini söyledi.

Ailesinden sevk için henüz bir karar çıkmadığını belirten Mutlu, ‘’Eruygur’un ailesi başka bir hastaneye sevkini isterse sevk edebiliriz. Hayatî tehlikesi var ama sevk için şartlar uygun. Buna ailesi karar verecek. Ailesiyle bu konuda henüz görüşmedik’’ dedi. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi, ‘’Ergenekon’’ soruşturması kapsamında tutuklanarak Kocaeli (F) Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’ne konulan ve burada geçirdiği beyin kanaması sonucu hastanede tedavi altına alınan emekli orgeneral ve Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Şener Eruygur’un tahliyesine karar vermişti.

TAHLİYEYİ SAVCI ÖZ İSTEDİ

Alınan bilgiye göre, ‘’Ergenekon’’ soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcılığı, nöbetçi İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurarak, halen Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altında bulunan emekli Orgeneral Eruygur’un, sağlık sorunları dolayısıyla tahliyesini istedi.

Talebi değerlendiren mahkeme, emekli Orgeneral Eruygur’un tahliyesini kararlaştırdı. ‘’Ergenekon’’ soruşturması kapsamında 6 Temmuz 2008 tarihinde tutuklanarak Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’ne konulan Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı emekli orgeneral Orgeneral Şener Eruygur, 17 Eylül’de hipertansiyon sebebiyle koğuşunda düşerek beyin kanaması geçirdiği için KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Ayrıca, Ergenekon operasyonunu yürüten Cumhuriyet Savcısı’nın tahliye talebinde bulunması ise dikkate değer bulundu.

23.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Ölen bebeklere inceleme

  Çevreye duyarlı konaklama tesisleri belgelendirilecek

  Meslek eğitimine dev Alman yatırımı geliyor

  Babacan’dan Azeri bakana: Fırsatı kaçırmayın

  Kamu yönetiminde bir kalite sorunu var

  Cumhurbaşkanı Gül BM’de

  Tezkere uzatma teklifi TBMM’de

  ER-AH Havacılık ilk mezunlarını verdi

  Kaçak su kullanan 3 bin kişiye suç duyurusu

  Erguygur başka hastaneye nakledilebilir

  6 kişi tutuklandı, 7 kişi serbest

  Vali Lekesiz kaza geçirdi

  Terör zararları karşılanıyor

  Teröristlerle sıcak temas

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır