"Gerçekten" haber verir 26 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

IMF: Fatura 1.3 trilyon doları bulur

IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn, küresel finansal krizin toplam maliyetinin 1,3 trilyon doları bulacağını tahmin ettiğini söyledi.


Fındık üreticisine bayram müjdesi

TARIM ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Toprak Mahsulleri Ofisi’ne fındık ve mısır veren ve paralarını bayramdan sonra alacak üreticilere Ramazan

Faiz politikası piyasayı öldürdü

TEKSTİL, hazır giyim, ayakkabı ve deri sektörünün temsilcileri, ekonomik durgunluk ve küresel malî krizin piyasalarda oluşturduğu olumsuzluklar sebebi


  Meysu’dan 1,5 litrelik aile boyu meyve suyu

TÜRKİYE'DEKİ ilk gıda eksperi Güldoğlu ailesine ait 60 yıllık Gülsan Gıda meyve suyuna adını veren Meysu’yu üçgen ambalajlarından sonra 1,5 litrelik aile boyu ambalajı ile raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.


  Siyasî çekişmeler ekonomik istikrarı bozuyor

GAZİANTEP Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erturhan, makro ekonomik istikrarın korunması gerektiğini bildirdi.


  Açlık sınırı 726 YTL’ye geriledi

TÜRK-İŞ'İN ‘’Açlık Yoksulluk Sınırı’’ araştırmasına göre, Eylül ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 726 YTL, yoksulluk sınırı 2 bin 366 YTL olarak hesaplandı.


  Kurtarma planında anlaşma yakın

ABD Kongresinin, mali sistemi istikrara kavuşturmak için hazırlanan 700 milyar dolarlık kurtarma planı üzerinde anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır