"Gerçekten" haber verir 26 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Boğaziçi’ndeki yasağa büyük tepki

Yıllardır başörtülü öğrencilerin eğitimlerini özgürce sürdürdüğü Boğaziçi Üniversitesindeki yasağa tepkiler büyüyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bu göreve atadığı Prof. Kadri Özçaldıran, öğrencilerin peruk takarak okula girmelerine de izin vermedi.


Eruygur uyandı

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, Ergenekon tutuklusu Şener Eruygur’un, ge

Tolon’un tahliyesi istendi

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Orgeneral Hurşit Tolon’un avukatı İlkay Sezer, müvekkilinin sağlık sorunları sebebiyle tahliyesi i


  İŞ DÜNYASI KARAMSAR

İZMİR Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanvekili Akın Kazançoğlu, üyelerine yaptıkları anketlerden, ekonomiye ilişkin olumsuz sinyaller aldıklarını ve durgunluğun açıkça gözüktüğünü söyledi.


  Türkiye'ye “İnsan Hakları Ödülü” verilecek

BAŞBAKANLIK İnsan Hakları Başkanlığı, “Türkiye İnsan Hakları Ödülü” projesi çerçevesinde Valiliklere gönderdiği genelgeyle ödüle lâyık görülen kurum, kuruluş ve kamu görevlilerinin bildirilmesini istedi.


  AB ile Türkiye’nin kaderleri bir

Avrupa Birliği Genel Sekreterliği (ABGS) Genel Sekreteri Büyükelçi Oğuz Demiralp, uluslar arası arenada yaşanan son gelişmelerin Türkiye’nin stratejik önemini bir kez daha Avrupa’nın önüne koyduğunu belirterek, “Stratejik önem şunu da göstermektedir; AB ile Türkiye’nin kaderleri birdir” dedi.


  Borcunu ödemeyenin elektriği kesilecek

TÜRKİYE Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) Genel Müdürü Haşim Keklik, borcunu zamanın ödemeyen abonelerin elektriğinin kesileceğini, ardından da haciz işlemi başlatılacağını bildirdi.


  MEB’den okullara fatura uyarısı

MİLLÎ Eğitim Bakanlığı (MEB), düşük tarifeli sistemi oluşturmadıkları için yüksek tarifeden elektrik faturası ödeyen okulları uyardı.


  Cenaze dönüşü trafik faciası

BOLU'DAKİ trafik kazasında vefat edenlerin cenazeleri, yakınları tarafından alınarak memleketlerine götürüldü.


  Meclis önünde çıplak ayaklı eylem

MANİSA'NIN Saruhanlı ilçesine bağlı Develi Köyünden gelen bir grup, ‘’ürünlerinin para etmemesi ve köylerine yapılacak katı atık bertaraf tesisini’’ protesto etti.


  Erdoğan, Tevfik İleri'nin eşi ile görüştü

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, eski Millî Eğitim bakanlarından merhum Tevfik İleri’nin eşi Vasfiye İleri’yi ziyaret etti.


  Doğu’nun kanayan yarasına ilâç oluyorlar

DİYARBAKIR'DAKİ barış komitesi, bölgenin önde gelenleriyle toplantı yaparak kan davalarının sona ermesi için köylerde, ilçelerde ve illerde heyet kurma kararı aldı.


  İlk yerli korvet denize indirilecek

Türk Deniz Kuvvetleri için 12 adet korvet gemi inşası öngören ‘’MİLGEM Projesi’’ kapsamındaki ilk gemi, Preveze Deniz Zaferi’nin 470. yıl dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü’nün kutlanacağı 27 Eylül Cumartesi günü denize indirilecek.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır