"Gerçekten" haber verir 19 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Eleştiriler Fatih Terim'i istifa noktasına getirdi

A MİLLİ TAKIMINDA 2010 YILINA KADAR OLAN SÖZLEŞMESİNİN 2012 YILINA KADAR UZATILMAMASI VE ALACAĞI YENİ ÜCRETİN MEDYADA AÇIKLANMASINA TEPKİ GÖSTEREN FATİH TERİM'İN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İSTİFA EDECEĞİ İLERİ SÜRÜLDÜ.


Voleybol Federasyonu'nda ‘garip’ hırsızlık

KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİ YA DA KİŞİLER, FEDERASYONUN ANKARA'DAKİ BÜROSUNA GİRİP SADECE CEZA KURULU DOSYALARININ BULUNDUĞU BİLGİSAYARI ÇALDI. FEDERASYON Y

Beşiktaş, Mustafa Denizli ile bugün ‘siftah’ yapıyor

SİYAH-BEYAZLI TAKIM, TEKNİK DİREKTÖR DENİZLİ'NİN YÖNETİMİNDE İLK MAÇINI BUGÜN ANKARA'DA GENÇLERBİRLİĞİ İLE YAPACAK.


  Ürdün-Filistin maçını Cüneyt Çakır yönetecek

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Filistin-Ürdün (A Milli) ve İngiltere-Çek Cumhuriyeti (U21) karşılaşmalarını yönetecek. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ''26 Ekim'de Filistin ile Ürdün arasında oynanacak hazırlık karşılaşması için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan hakem talep eden FIFA'nın isteğini inceleyen Merkez Hakem Kurulu, Cüneyt Çakır'ı görevlendirdi. Müsabakada Çakır'ın yardımcıları Serkan Ok ve Bülent Gökçü olacak. 4. hakem ise Hüseyin Göçek olarak belirlendi. Cüneyt Çakır ayrıca 18 Kasım 2008 tarihinde İngiltere ile Çek Cumhuriyeti Ümit Milli Takımları arasında Bramall Lane'de oynanacak hazırlık maçını yönetmek üzere İngiltere Futbol Federasyonu tarafından bu ülkeye davet edildi. Karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Cem Satman yapacak.''


   Gönüllü atletler Avrasya Maratonu'nda koşacak

ADIM Adım gönüllü atletleri, 26 Ekim 2008 Pazar günü, 30. Avrasya Maratonu'nda omurilik felçlileri onuruna koşacak ve bağış toplayacaklar. "Harekete Geç!" sloganı ile 2008 yılı başında faaliyete geçen Adım Adım Oluşumu aynı yıl 3. Öger Antalya Maratonu'nda 62 gönüllü koşucu ile katılarak, Türkiye'nin ilk kollektif yardımseverlik koşusunu gerçekleştirdi. Adım Adım formasıyla koşan yardımsever koşucular, binlerce kişiye ulaşarak TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği)'nin akülü tekerlekli sandalye sosyal sorumluluk projesi için yaklaşık 74.000 YTL bağış topladılar ve 37 adet akülü tekerlekli sandalyenin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağladılar.


  Abdi İpekçi'de bugün Harlem şov var

Dünyaca ünlü basketbol şov takımı Harlem Globetrotters, bugün İstanbul'da gösteri yapacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak gösteri maçında Harlem Globetrotters, Washington Generals takımıyla karşılaşacak.


  F.Bahçe Ülker'in Avrupa sınavı yarın başlıyor

BASKETBOLDA ULEB Erkekler Avrupa Ligi (C) Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe Ülker, ligde 2008-2009 sezonunun açılış maçında 20 Ekim Pazartesi günü TAU Ceramica takımıyla deplasmanda yapacağı karşılaşma için bugün İspanya'ya gidecek.


  İzmir'li bayan judocular Bakü'de 3 madalya kazandı

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı Bakü'den 3 madalya ile döndü.


  Tokat'ta şimdiden F.Bahçe heyecanı yaşanıyor

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Tokatspor'da, basın sözcüsü Kaya Çakırtaş, Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmayı değerlendirerek, ''Fenerbahçeliyim ama buradan ellerini boş bir şekilde göndereceğiz'' dedi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır