"Gerçekten" haber verir 20 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

İş dünyası çare arıyor

MALİYE Bakanı Kemal Unakıtan, İstanbul’da, bazı sektörlerden işadamlarıyla biraraya geldi.

Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de basına kapalı gerçekleştirilen toplantı öncesinde gazetecilere açıklama yapan Kemal Unakıtan, görüşme davetinin kendisinden geldiğini belirterek, ekonomi yönetimi olarak iç ve dış olayları izlediklerini ve almaları gereken önlemleri aldıklarını söyledi.

Unakıtan, ‘’Dünyadaki mali krize karşı daha korunaklı, kalemizi daha kuvvetli hale getirmemiz icap ediyor. Onunla ilgili ne lazımsa o adımları da atıyoruz’’ dedi.

Toplantıya ara verildiği sırada yeniden gazetecilerin karşısına çıkan Unakıtan, toplantıda herkesin kendi görüşlerini açıkladığını ve toplantının bu bakımdan önemli olduğunu ifade ederek, ‘’Burada sonuçlar filan değil de daha ziyade görüşlerin belirtildiği bir toplantı oluyor’’ diye konuştu. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ da toplantıda, krizin Türkiye’ye yansımalarının ne olacağını konuştuklarını ifade ederek, ‘’Beyin fırtınası yapıyoruz. Somut öneriler üzerinde konuşuyoruz. Ne yapabiliriz, nasıl atlatabiliriz? Fikir paylaşımı’’ diye konuştu. Toplantıya, Rifat Hisarcıklıoğlu, Mehmet Büyükekşi, Tuğrul Kudatgobilik, Tuncay Özilhan, Ergun Özen, Hamdi Akın, Tahir Uysal, Ahmet Nazif Zorlu, Ferit Şahenk, Mustafa Boydak ve Paul Doany’nin de aralarında bulunduğu iş dünyasının temsilcileri katıldı. Unakıtan’ın, toplantıda, krize ilişkin, iş dünyasının görüşlerini aldığı öğrenildi. Toplantının ardından açıklama yapılmadı.

20.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  50 yılda 125 kriz

  Emeklilerin yüzde 80’i açlık sınırının altında

  İş dünyası çare arıyor

  Maden ocakları işsizlerin umut kaynağı

  KAPIKULE’DE TIR KUYRUĞU

  MÜSİAD Fuarı ekonomiyi büyütecek

  Güney Kore krizini önlemek için tedbir aldı

  Dinî bayramlarda ikramiye verilsin

  Kamu personelinin payı az

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır