"Gerçekten" haber verir 20 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

MÜSİAD Fuarı ekonomiyi büyütecek

MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, 22–26 Ekim tarihlerinde gerçekleştirecekleri 12. MÜSİAD Fuarı ve 12. Uluslararası İş Forumu ile dünya piyasalarını altüst eden küresel krize aldırmadan Türkiye’nin ekonomik kalkınması için yola devam edeceklerini ifade etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, 22 Ekim 2008 tarihinde gerçekleşecek olan Uluslararası İş Forumu (IBF) ve 23 Ekim’de başlayıp 26 Ekim’de bitecek olan MÜSİAD Fuarı hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin pazar çeşitlendirmesi ve alternatif bölgelere yönelmesi için komşu, Afrika ve Körfez ülkeleri ile geliştirebileceği finansal alandaki yakınlaşmanın, ticarî yakınlaşma ile somut kazanımlar sağlayacağını vurgulayan Vardan, “12. MÜSİAD Uluslararası Fuarı, finansal entegrasyonun reel sektöre yansımasını ve bu ilişki kullanılarak yeni iş bağlantılarına katkı sağlamayı hedeflemektedir. Bir başka ifadeyle reel ekonomi ile parasal ekonomiyi bir şekilde örtüştürme gayreti içerisindedir” dedi. IBF çalışmaları hakkında da bilgi veren MÜSİAD Başkanı, bu yıl IBF-Uluslararası İş Forumu’na 18 lkeden Ekonomi, Ticaret, Sanayi ve Turizmle alâkalı 24 yabancı bakan, 8’i başkan olmak üzere toplam 18 farklı ülkeden Ticaret ve Sanayi Odalarının üst düzey yetkilileri ve 62 ülkeden 2.200’den fazla işadamının katılacağını ve toplantının T.C. Başbakanı Recep Tayip Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleşeceğini ifade etti.

20.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  50 yılda 125 kriz

  Emeklilerin yüzde 80’i açlık sınırının altında

  İş dünyası çare arıyor

  Maden ocakları işsizlerin umut kaynağı

  KAPIKULE’DE TIR KUYRUĞU

  MÜSİAD Fuarı ekonomiyi büyütecek

  Güney Kore krizini önlemek için tedbir aldı

  Dinî bayramlarda ikramiye verilsin

  Kamu personelinin payı az

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır