"Gerçekten" haber verir 25 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

MACARLAR TERİM'İ KISKANDI

MİLLİ Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'in, Türkiye Futbol Federasyonu ile 2012 yılına kadar yaptığı anlaşma Macaristan spor medyasının gündemine oturdu.

Son 10 yılda Macaristan'la iki kez aynı gruba düşen Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğünü Fatih Terim yapmıştı. Tüm Macaristan'da çok sevilen Fatih Terim'in Perşembe günü yaptığı yeni sözleşmeyi Macar medya kuruluşları sayfalarına taşıdı.

TÜRKLER BIRAKMAK İSTEMİYOR

Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport, ''Fatih Terim 2012 yılına kadar'' başlığıyla verdiği haberinde, ''55 yaşındaki Türk futbol tarihinin en başarılı hocası, 2010 yılına kadar olan sözleşmesini iki yıl daha uzattı, Galatasaray'a 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazandıran Terim, milyonlarca avro alacak'' ifadelerine yer verdi. Hirsarokhu gazetesi ise ''Başarılı kaptan Terim 4 yıl daha ay-yıldızlıların başında'' başlıklı haberinde, ''Fatih Terim'in kıskanılacak maaşı olacak'' diye yazdı. Sporthirado gazetesi de ''Türkiye: Terim 2012 yılına kadar uzatılan anlaşmasını imzaladı'' başlığıyla verdiği haberinde, ''Avrupa Şampiyonası'nın ardından bırakacağını söyleyen Türk hoca, sözleşmesini 2012 yılına kadar uzattı. Deneyimli hocayı Türkler bırakmak istemiyor'' bilgisini verdi. Bilindiği gibi Terim'in, Federasyon ile yaptığı 4 yıllık anlaşmada aylık 260 bin YTL, yılda ise 3 milyon 120 bin YTL ücret alacağı açıklanmıştı.

ÜLKER'DEN KUTLAMA ZİYARETİ

Futbol milli takımları ana sponsorlarından Ülker, sözleşmesinin yenilenmesinin ardından Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'i kutladı. TFF ile 2010 yılına dek sözleşmesi bulunan Fatih Terim'in görev süresinin 2012 yılı sonuna dek uzatılmasının ardından Ülker firması yetkilileri, TFF'yi ziyaret ederek, Fatih Terim, Mahmut Özgener ve TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan'ı kutladılar. Ziyarete Ülker Kurumsal iletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, Spor İletişim Müdürü Hakan Artış, Spor Sponsorlukları Müdürü Hakan Aydınol ve Spor Sponsorlukları Yöneticisi Esra Kartal Tezel katıldı.

25.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  MACARLAR TERİM'İ KISKANDI

  Kewell: UEFA'da kazanılan 3 puan çok önemli

  Aragones asla pes etmez

  ULEB'de 2'de 1 yaptık

  Polonya'da ikinci olduk

  F.Bahçe Bursa önünde moral arıyor

  Süper Lig hakemi maç başına bin 650 YTL alacak

  Taksim'de bugün "NBA Jam Van" gösterisi var

  Serkan: Trabzon şampiyon olabilir

  Basketbolda Barcelona'yı Ersan İlyasova uçurdu

  Yöneticiler basınla buluşacak

  G.SARAY'DA BUGÜN KONGRE GÜNÜ

  Erzurum 2011'de gecikme yok

  SÜPER LİGDE BUGÜN

  BANK ASYA 1. LİGDE BU HAFTA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır