"Gerçekten" haber verir 24 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Kültür-Sanat

Hasankeyf’e 5.5 milyon YTL aktı

BATMAN’IN Hasankeyf ilçesinde 1991 yılında 497 YTL ödenekle başlayan kazı çalışmalarında 17 yılda toplam 5 milyon 436 bin YTL ödenek kullanıldı.



‘Türkiye’nin Renkleri’ Estonya’da

GÖNÜL Paksoy’un kostüm ve aksesuarlarından oluşan ‘’Türkiye’nin Renkleri ve Gönül Paksoy’un Zamansız Sadelik Kreasyonları’’ (Colours and Threads of Turkey: Timeless Creations of Gönül Paksoy) isimli sergisi Estonya’nın başkenti Tallin’de açıldı.



Hatıralarını İstanbullularla paylaştılar

ŞAİR, yazar, sanatçı ve iş adamlarının İstanbul ile ilgili anılarının toplandığı ‘’Anılarda İstanbul’’ kitabı okurla buluştu.



Eski İstanbul böyle ulaşırdı

İSTANBUL’UN fethinden 19. yüzyıl ortalarına kadar Boğaziçi, Haliç ve bütün Marmara’daki ulaşım araç ve yöntemleri, kayık türleri ve kayıkçıların sosyal hayatının anlatıldığı ‘’Eski İstanbul’da Deniz Ulaşımı Kayıklar’’ kitabı İDO yayınlarından çıktı.



Yerebatan’ın 1.111.111. ziyaretçisi

Büyükşehir Belediyesinin iştiraklerinden Kültür A.Ş tarafından işletilen Yerebatan Sarnıcı’nın 1 milyon 111 bin 111’inci ziyaretçisi, İsviçreli turist Emmanuelle Bianchi oldu.



Yunus Emre ödülü Mustafa Özçelik’in

ESKİŞEHİR Sanat derneği tarafından “Yunus Emre ile ilgili nitelikli araştırma kitaplarının sayısını artırmak” amacıyla her yıl verilen “Yunus Emre Araştırma ödülü” bu yıl Şair-Yazar Mustafa Özçelik’e verildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır