"Gerçekten" haber verir 28 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

G.Saray böyle gitmez

SÜPER Lig'de haftayı deplasmanda 4-2'lik Eskişehirspor mağlubiyetiyle kapatan Galatasaray'da Michael Skibbe'nin performansı, geçen sezon takımın başında bulunan Karl Heinz Feldkamp'ın çok gerisinde kaldı.


Milan Baros da kurtaramadı

SÜPER Lig'de deplasmanda Eskişehirspor'a 4-2 yenilen Galatasaray, ilk kez Çek oyuncusu Milan Baros'un gol attığı bir karşılaşmayı kaybetti.

FEDERASYON CEZASI KAPIDA

ESKİŞEHİRSPOR'A 4-2 yenilen Galatasaray'a bir ceza da Futbol Federasyonu'ndan gelecek. Futbol Federasyonu'nun bu yıl uygulamaya koyduğu, Futbol Disipl


  A Millî Takımına Türkiye'yi tanıtma ödülü verildi

İSVİÇRE ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenlediği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde 3. olan (A) Milli Takım'a, Türkiye'yi tanıtma ödülü verildi.


  Mehmetçik Turnuvası başladı

KASTAMANU İli Daday İlçesi Çevre Köyleri ve Yardımlaşma Derneği'nin organize ettiği ''Mehmetçik'' futbol turnuvası, İstanbul'da başladı.


  Yanal: Ligde çok şeyler değişecek

SÜPER Lig'de sahasında Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, ligin 8. haftasını geride bıraktıklarını ve ligde çok şeylerin değişebileceğini söyledi.


  Zico, Özbekistan liginde çıktığı 5 maçı da kazandı

ÖZBEKİSTAN'IN Bunyodkor kulübü ile 2009 yılı sonuna kadar kontrat imzalayan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico, Özbekistan Ligi'nde takımının başında çıktığı 5 maçta da galip geldi.


  Büyükler puan kaybetti, F.Bahçe kendine geldi

Türkcell Süper Lig'de 8. hafta maçları tamamlanırken, kendi sahasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş liderliğini sürdürdü.


  TOPLU SONUÇLAR


  HAFTANIN KARMASI


  GOL KRALLIĞI


  HAFTANIN YILDIZI

Youla (Eskişehirspor)


  HAFTANIN HAKEMİ

Kuddusi Müftüoğlu


  HAFTANIN HAKEMİ

Kuddusi Müftüoğlu (Ankaragücü-Kayserispor)


  HAFTANIN TAKIMI

Eskişehirspor


  9. HAFTANIN MAÇLARI



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır